Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Whitepaper: heb ik blockchain nodig?

Categories: Whitepaper

Zijn blockchains overhyped? Soms wel. volgens Bas Wisselink, co-founder van blockchain workspace, springen veel bedrijven overenthousiast aan boord, terwijl een reguliere database voor hun projecten eigenlijk voldoende zou zijn. ‘Hoe je het ook wendt of keert, blockchain staat nog in de kinderschoenen. En het is geen heilige graal die koste wat kost bemachtigd moet worden.’ Voor bedrijven die toch staan te popelen, is er een handige checklist om te bepalen of je blockchain écht nodig hebt.

Voldoe je aan alle criteria? By all means, ga je gang en zoek de beste blockchain-specialist om je project te verblockchainen. Mis je één van deze zeven toetsstenen? Dan kun je blockchain voorlopig aan je voorbij laten gaan.

1. De database
Wil ik een gedeelde database? Als je in je eentje aan het boekhouden bent en dat met niemand hoeft te delen, is een blockchain overbodig. Ook als je als bedrijf voor je medewerkers een database wilt opzetten, heb je aan een traditioneel exemplaar genoeg...

Benieuwd naar de overige zes tips? Download dan de whitepaper!

blog_image:article_isense_15233706575acccaa1f1a7f.jpg:end_blog_image

Download Whitepaper

Recente artikelen

React

CAPTCHA ImageReload captchaPlay captcha
Author
iSense
Publication date
10-04-2018
Reads
982
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?