Over Experis iSense

Het hoofdkantoor van iSense in Gouda

 

Ruim 20 jaar ervaring


Wat was het uitgangspunt 20 jaar geleden toen Hans Eizema en Vikram Kapoor iSense oprichtten? "Wat zou er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?" en "Wat als je opdrachtgevers oprecht kunt helpen en dan niet alleen met de standaardzaken?". Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest succesvolle ICT detacheerders van Nederland; een hechte club ambitieuze en jonge professionals met een groot landelijk netwerk.

Investeren in jong talent

 

Investeren in talent


Onze organisatie bestaat uit ruim 600 medewerkers. Met 100 ambitieuze consultants op kantoor en ruim 500 ICT professionals ingezet bij onze klanten laten we mens en organisatie groeien. Iedere starter bij Experis iSense wordt klaargestoomd met een intensief traineeship zodat hun kennis over de markt altijd up-to-date is, zo weten zij altijd precies wat organisaties en ICT Professionals nodig hebben!

Bekijk het Team van Experis iSense!

 

IT Events en IT Summits

Kennisdeling


Wij geven ook graag iets terug aan de ICT community. Dit doen we door middel van kennisdeling. Onze passie hiervoor uit zich onder andere in onze Summits. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken kennisevenementen die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics binnen de ICT community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk kwartaal de 'ict-arbeidsmarkt kwartaalrapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT arbeidsmarkt in kaart gebracht worden.

Bezoek een IT Event

Kennis van IT

 

Weten waar je over praat


Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je over praat. Je hoeft ons niet uit te leggen dat Java niets met Javascript te maken heeft en .NET geen programmeertaal is. De IT markt is constant in beweging, wij staan daarom niet stil. Wij blijven ons continu ontwikkelen en zorgen door middel van onze evenementen en IT trainingen dat wij altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en wat professionals en opdrachtgevers nodig hebben.

 

Het team van iSense!

 

De Experis iSenser's


Dat het uitgangspunt van ruim 20 jaar geleden zijn vruchten heeft afgeworpen blijkt. Want dan krijg je een organisatie die barst van de ambitie en vol enthousiasme aan de slag gaat. Wij stoppen niet tot we de beste ICT Professional op de leukste en meest uitdagende werkplek hebben. En niet geheel onbelangrijk, hebben we ook veel plezier met elkaar. Met een grote groep met medewerkers die al lange tijd bij ons werkzaam is weten wij als geen ander hoe de IT markt in elkaar zit.
Ontmoet het team!

IT on Tour - iSense


IT on Tour


Na hun studie kunnen startende ICT Professionals aan de slag bij grote of kleine bedrijven, in een functie die perfect op hun studie aansluit of hier juist net iets verder vanaf staat. Voor elke student is het nuttig om een beeld te hebben van de arbeidsmarkt waarop zij zich binnenkort gaan begeven. Tijdens IT on Tour nemen wij studenten mee naar vooraanstaande organisaties: de studenten krijgen een beeld van hoe het eraan toegaat in een organisatie. Ook krijgen zij inzicht in de diversiteit aan functies in de IT branche, van Developer tot Security Specialist.

Bekijk IT on Tour

iSense, op de groei!

 

Op de groei!


Bij Experis iSense kijken we namelijk niet alleen naar hoe groot je als ICT Professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?! Door middel van onze kennisevenementen, het iSense Learning Center, field coaching en actieve begeleiding laten we mens en organisatie groeien. Experis iSense, op de groei!

iSense - Winnaar Detachering- & Recruitmentspecialist van het jaar

 

7 x ICT detacheerder van het jaar

In 2020 heeft Experis iSense de Computable Award gewonnen voor Detachering- en Recruitmentspecialist van het Jaar.

Experis iSense heeft al eerder zes achtereenvolgende jaren de Computable Award "ICT-Detacheerder van het Jaar" gewonnen. Wij wonnen deze award namelijk ook al in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?