Nieuw item

Onze overtuiging

Ieder bedrijf wordt gedreven door IT. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op; vandaag verhuizen we alles naar ‘de cloud’ en data is de nieuwe olie. Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden, zijn goede IT professionals nodig. Het kapitaal van de organisatie zit in IT en dus in IT professionals.

Het delen van kennis is onze passie. Samen met de IT community streven we naar ontwikkeling, ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Wij weten wat energie geeft: inspiratie! Door inspiratie sta je ineens te popelen om aan de slag te gaan met een nieuw idee. Je wil het direct uitproberen, kijken of het werkt en het nog verder ontwikkelen. Bij iSense weten we waar je die energie, die inspiratie, vandaan haalt: door in gesprek te gaan met pioniers die exact snappen waar je mee bezig bent en jou verrassen met hun ideeën. Wij leveren een echte bijdrage aan de IT community door de bron van kennis in huis te halen.

Iedere bemiddeling is maatwerk, wij staan voor kwaliteit. Of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten; wij bieden ‘de beste match’. Een perfecte verbinding tussen de beste professionals en meest ambitieuze organisaties geeft ons energie. Je hoeft ons niet uit te leggen dat Java niets met Javascript te maken heeft en .NET geen programmeertaal is. Een beste match bestaat uit een match op papier en een persoonlijke match. Waar worden beide partijen gelukkig van? Die vraag is voor ons het meest belangrijk.

Wij hebben een frisse kijk op - en zijn gespecialiseerd in IT. Wij houden focus. Een doelgerichte aanpak; dat betekent geen vacature in je mik of zestien cv’s op je bureau. Het betekent: een doelgericht gesprek aangaan om elkaar te leren kennen. Waar word jij blij van? Het delen van energie en ambitie is belangrijk, succes en geluk vinden in je werk is minstens net zo belangrijk. Wij zorgen voor beide!

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?