Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense wint voor derde keer op rij award ‘ICT Detacheerder van het jaar’!

Op donderdag 6 november 2014 heeft iSense ICT Professionals de award ‘ICT Detacheerder van het jaar’ gewonnen. De uitreiking van de Computable Awards, een van de belangrijkste ICT vakprijzen van Nederland, vond dit jaar plaats in SugarCity. De awards gingen uit naar projecten, organisaties en personen die zich in het afgelopen jaar volgens Computable-lezers en een onafhankelijke jury positief hebben onderscheiden binnen het ICT vakgebied. In april 2014 werden de zestig genomineerden in uiteenlopende categorieën bekendgemaakt.

Computable Awards

Voor de categorie ‘ICT Detacheerder van het jaar’ waren vijf ICT detacheringsbureaus genomineerd. Donderdagavond was het moment waarop deze vijf genomineerden de uitslag van de Computable Awards afwachtten. Na twee jaar winnaar van de ‘ICT Detacheerder van het jaar’ award te zijn, ging iSense ICT Professionals ook dit jaar met de prestigieuze prijs naar huis. iSense ICT Professionals mag zich hiermee voor de derde keer op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’ noemen.

Bedrijfsvoering en jong talent

De bedrijfsvoering en de interne medewerkers zijn niet onopgemerkt gebleven, zo bleek uit het juryrapport van Computable. Het thema ‘Being the Best’ dat naast High Performing Teams en Agile werken is doorgevoerd in de werkwijze én de investeringen van iSense in jong talent werden door de jury geprezen. Onder andere de Talent Factory voor jonge talenten, de toewijding van alle medewerkers om deze talenten op te leiden en het concrete doorgroeipad voor interne medewerkers leverden iSense dit jaar een nominatie op. Dat deze nominatie op donderdag 6 november 2014 met winst werd bekroond is iets waar iSense heel dankbaar voor is.

Ondernemend blijven

Managing Directors Adriënne Warso en Vincent Day namen de award op het podium in ontvangst. Adriënne Warso: “Het winnen van deze award is heel belangrijk voor iSense; het is een bekroning op ons werk en inspireert ons om ondernemend naar onze dienstverlening te blijven kijken.” De award stimuleert iSense om door te gaan waar zij mee bezig is: het vergroten van het succes en geluk van mensen en organisaties door samen uitdagingen aan te gaan. Deze missie zou zij naar eigen zeggen nooit waar kunnen maken zonder haar gedreven, ambitieuze en hardwerkende medewerkers en toegewijde relaties.

Enorme boost

Vincent Day (Managing Director iSense ICT Professionals): “Het is fantastisch dat wij ons wederom ‘ICT Detacheerder van het jaar’ mogen noemen. Wij zijn de lezers van Computable, onze klanten, onze kandidaten, onze interne medewerkers en alle anderen die hebben gestemd enorm dankbaar voor hun stem. Deze winst geeft ons een enorme boost om onze investeringen in jong talent te continueren en het beste in mensen naar boven te halen!”

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?