Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense wederom ‘ICT Detacheerder van het Jaar’!

8 november 2013, Gouda – Op 7 november zijn in Hotel Huis Ter Duin voor de achtste keer de Computable Awards uitgereikt. iSense ICT Professionals werd daarbij net als vorig jaar uitgeroepen tot ‘ICT Detacheerder van het Jaar’. Trots namen Managing Directors Vincent Day en Adriënne Warso de award in ontvangst.

iSense won in 2012 de prestigieuze award door de toepassing van Scrum in sales en marketing. Daar heeft iSense het afgelopen jaar op doorgepakt met ‘High Performing Teams’. Reden voor de jury van Computable om ook dit jaar iSense te nomineren.

Vincent Day vertelt: “High Performance gaat verder dan alleen de juiste persoon op de juiste plek. Het draait om elkaar uitdagen, meer te bereiken en deze successen te vieren. Daarbij geloven wij dat fouten maken erbij hoort. Dit stimuleren wij zelfs door de fout van de maand te belonen met een parkeerplaats voor de deur”.

Vincent vervolgt: “Wij zijn enorm vereerd dat we wederom deze prijs naar Gouda mogen meenemen. Wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor het stemmen. Met onze diensten willen wij graag het succes en geluk van onze relaties vergroten en zijn dan ook blij met de erkenning die we hebben mogen ontvangen”.

Vincent Day ontving in Hotel Huis Ter Duin samen met Adriënne Warso de prijs uit handen van Art Rooyakkers, presentator van het Computable Awards Gala.

Twee keer winst!

Ook de oprichter van iSense, Vikram Kapoor, vertrok naar huis met een Computable Award. Vikram heeft de award voor ‘CEO van het Jaar’ in ontvangst mogen nemen!


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?