Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense voor de vierde keer ‘ICT-detacheerder van het jaar’!

Op dinsdag 3 november vond de uitreiking van de belangrijkste ICT-vakprijs van Nederland - de Computable Awards - plaats, ditmaal in de jaarbeurs te Utrecht. iSense ICT Professionals werd tijdens deze tiende editie tot winnaar benoemd in de categorie ‘ICT-detacheerder van het jaar’. Daarmee is iSense de eerste in de geschiedenis van de Computable Awards die deze prijs voor de vierde achtereenvolgende keer weet te winnen.

De awards gingen uit naar projecten, organisaties en personen die zich in het afgelopen jaar volgens Computable-lezers en een onafhankelijke jury positief hebben onderscheiden binnen het ICT vakgebied.


Het werken aan succes en geluk

iSense werkt al jaren aan het vergroten van succes en geluk voor haar relaties en medewerkers. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheden om aan de maatschappij bij te dragen. iSense zette zich bijvoorbeeld in om veertig computers te leveren aan het St. Francis Mission Hospital in Katete (Zambia). Ook in eigen regio heeft iSense haar bijdrage geleverd door in samenwerking met gemeente Gouda tijdens de Werk 3-daagse langdurig werkzoekenden te helpen bij het solliciteren. ‘’iSense laat zien niet alleen dienstverlenend te zijn naar hun klanten en medewerkers, maar ook maatschappelijk actief te zijn’’, aldus de jury van Computable.

Vincent Day (Managing Director iSense ICT Professionals): ‘’Dat wij als enige de award vier keer achter elkaar weten te winnen, is een unieke prestatie. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartelijk bedanken! Wij gaan ervoor zorgen dat deze lijn wordt voortgezet met altijd ‘het vergroten van het succes en geluk van mensen en organisaties’ als belangrijkste uitgangspunt.”


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?