Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense slaat handen ineen met gemeente Gouda tijdens de Werk 3-daagse​

De iSense recruiters zijn bij de Werk 3-daagse langs geweest in Gouda om werkzoekenden te helpen bij het solliciteren.Dinsdag 27 oktober ging de Werk 3-daagse van start, georganiseerd door de gemeente Gouda. Tijdens deze 3-daagse worden mensen die langere tijd zonder werk zitten - en zo een afstand hebben opgebouwd tot de arbeidsmarkt - klaargestoomd voor een nieuwe baan. Tijdens de eerste dag van de Werk 3 -daagse oefenen de werkzoekenden met het voeren van sollicitatiegesprekken en krijgen ze hulp bij het opstellen van een goed cv. Tijdens de tweede en derde dag worden de oefeningen in praktijk gebracht en solliciteren de werkzoekenden daadwerkelijk bij potentiële werkgevers door middel van zogenoemde ‘Speed Meets’.

iSense mocht een rol spelen tijdens de eerste dag van de 3-daagse. Tijdens deze dag waren 90 mensen uitgenodigd welke op dit moment geen betaalde baan hebben. iSense heeft 20 recruiters ter beschikking gesteld voor het voeren van oefen-sollicitatiegesprekken. Tijdens deze gesprekken hebben de iSense recruiters werkzoekenden geholpen met het voeren van het gesprek zelf, de wijze van presenteren en hebben zij de cv’s van de kandidaten beoordeeld.

“iSense werkt al jaren aan het vergroten van succes en geluk voor haar relaties en kijkt steeds vaker naar de mogelijkheden om ook daarbuiten iets voor mensen te kunnen betekenen. Door mee te doen aan de Werk 3-daagse hebben wij een aantal concrete handvatten kunnen geven aan de werkzoekenden welke zij kunnen gebruiken in hun zoektocht naar een baan. Wij hopen natuurlijk dat de kandidaten met behulp van onze tips ook daadwerkelijk een grotere kans maken om op korte termijn aan een betaalde baan te komen!” aldus Vincent Day, Managing Director iSense ICT Professionals.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?