Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense op de carrièrebeurs 2017

Aanstaande vrijdag en zaterdag, 17 en 18 maart, is iSense te vinden op de carrièrebeurs, stand nummer 23. Ons team is klaar om je te woord te staan over alle mogelijkheden voor jou als IT’er of commercieel brein bij iSense..

Wat kunnen we voor je betekenen op de carrièrebeurs?

We willen graag met je kennismaken, naar je luisteren. Vertel ons op welke punten je jezelf wilt ontwikkelen en waar je ambities liggen. Heb je nog geen idee waar je heen wilt? Dan stellen we graag uitdagende vragen om je aan het denken te zetten. En natuurlijk vertellen we je met alle liefde en plezier álles over iSense.
Behalve naar je luisteren, zijn er nog véél meer dingen die iSense voor jou kan doen. Zet iSense op je to-visit lijstje en..:

  • Kom alles te weten komen over iSense en wat we voor jou als rasechte IT’er of commerciële duizendpoot kunnen doen;
  • Maak kennis met een enorm netwerk van enerverende bedrijven waar we maar al te graag top IT’ers zoals jij laten werken;
  • Zorg dat we jou als IT’er weten te vinden als we een vacature hebben die bij jou past;
  • Vind een uitdagende sales- of recruitment functie;
  • Breid je netwerk uit (LinkedIn!);
  • Duik in IT detachering en kom erachter of het iets voor jou is.

Als je even wilt komen chit-chatten is dit geheel vrijblijvend. Er zullen geen handtekeningen gezet worden, hooguit vragen we om je gegevens na een goed gesprek, maar: no strings attached!

Nog niet overtuigd? We delen ook verse stroopwafels uit.

Wie kun je er vinden?


Hier zie je de dames die je vrijdag en zaterdag op onze stand kunt vinden. Op vrijdag zullen Iola en Simone je alles vertellen over iSense, op zaterdag zullen Milou en Merlijn al jouw vragen beantwoorden. We laten je alvast even kennismaken:

Iola: Als je interesse hebt in een commercieel traineeship richting recruitment en accountmanagement, loop dan vooral even langs mij. Ook als je opzoek bent naar een (afstudeer)stage in sales, HR of recruitment. En, als jouw gezelschap een gesprek aan gaat bij een andere stand en jij niet het derde wiel wil zijn, mag je ook even bij me langskomen voor een small-talk!

Simone: Dat het klikt tussen jou, het bedrijf waar je gaat werken en iSense vind ik belangrijk. Kom gezellig een babbeltje met mij maken; vertel me over jouw professionele expertise en over jezelf als persoon. Wie weet help ik jou aan een nieuwe job in de IT!

Milou: Door mijn eindeloze nieuwsgierigheid wil ik achterhalen wat jij als persoon belangrijk vindt. Wanneer ik begrijp wat jouw drijfveren zijn, kan ik je helpen jouw droom-job te vinden.

Merlijn: Voor een eerlijk, open en opbouwend gesprek kun je bij mij terecht. In de zoektocht naar kandidaten vind ik het belangrijk om je een stem te geven. Ook als je geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn voor jou qua functies en afdelingen, dan maak ik graag samen met jou deze vertaling.

Waar kun je ons vinden?

Je kunt ons vinden op stand nummer 23. iSense staat samen met de Manpowergroup op de carrièrebeurs en deelt de stand daarom met collega bedrijven.

En verder?

Je kunt vrijdag en zaterdag deelnemen aan onze workshops:

Je cv door de ogen van een recruiter

Datum:     17 maart 2017
Tijdstip:    14.15-15.15
Zaal:         G104

Positioneer jezelf als merk
Datum:     18 maart 2017
Tijdstip:    10.30-11.30
Zaal:         G105


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?