Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense genomineerd voor Computable Awards 2016!

Met trots mogen wij vermelden dat wij voor de 6e keer op rij genomineerd zijn voor de Computable Award ''ICT Detacheerder van het jaar''! De jury van Computable heeft iSense dit jaar genomineerd om haar kennisdeling door middel van het organiseren van ict kennisevenementen.

‘’iSense is in 2016 een heel andere en vooral onderscheidende weg ingeslagen voor wat betreft het in contact komen met ict-professionals. Het zet namelijk groots in op het delen van kennis met de ict-community door het verzorgen van een groot aantal gratis kennisevenementen. iSense wil op deze manier graag toegevoegde waarde leveren aan de ict-community. De evenementen worden samen met usergroups, mvp’s en andere gerenommeerde sprekers georganiseerd omtrent een breed scala aan ict gerelateerde thema’s. Het doel van deze evenementen is de ict’ers te inspireren en ze bovenal een leerzame middag of avond te bezorgen. Het werven van kandidaten is zelfs uit den boze tijdens deze evenementen. iSense host in 2016 meer dan dertig seminars waar naar verwachting tweeduizend deelnemers op af zullen komen.’’

‘’Naast de gratis kennisevenementen heeft iSense in januari 2016 ‘IT on Tour’ georganiseerd in samenwerking met Hogeschool Breda. Tijdens ‘IT on Tour’ heeft iSense ongeveer vijftig studenten in een grote touringcar meegenomen en ze een kijkje in de keuken gegeven bij de it-afdeling van de ING Bank in Amsterdam. Nadat dat de studenten bij de ING op bezoek waren geweest, hebben ze op het hoofdkantoor van iSense nog een sollicitatietraining gevolgd, verzorgd door de recruitmentmedewerkers van iSense.’’

Vanaf 13 juni is het mogelijk om te stemmen via www.isense.nl/stem. Tot en met 9 oktober kan er worden gestemd. Op 1 november 2016 maakt Computable de winnaars bekend tijdens een awardsshow.


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?