Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense geeft haar visie op de arbeidsmarkt tijdens de IT Masters 2015

iSense ICT Professionals is aanwezig bij ‘IT Masters 2015’: Hét event waar jong hoogopgeleid IT-talent en de top van het Nederlandse elkaar ontmoeten en discussiëren over de toekomst van IT, innovatie en de arbeidsmarkt. IT Masters 2015 wordt georganiseerd door BNR Nieuwsradio en Het Financiële Dagblad. Het evenement vindt plaats op 3 december 2015 in het Compagnietheater in Amsterdam.

Op deze dag komen verschillende vooraanstaande partijen aan het woord, zoals Google, Uber, Coolblue en is er een live verbinding met Silicon Valley. Ook iSense ICT Professionals sluit zich hierbij aan en verzorgd een workshop, waarbij Vincent Day (Managing Director) en Hilde van der Net (Field Coach) hun visie geven over de arbeidsmarkt. Waar ligt op dit moment de meeste behoefte in Nederland? Hoe gaat zich dit verhouden in 2016? En hoe gaat IT de toekomst bepalen?

Met deze workshop wil iSense de aankomende IT-professionals inzicht geven in hun kansen op de arbeidsmarkt en hoe zij deze kunnen vergroten. Benieuwd naar het evenement? Ga voor meer informatie naar itmasters2015.nl


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?