Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

iSense breidt uit met 500m² aan unieke kantoorruimte

Vanaf 30 maart 2015 is het hoofdkantoor van ICT detacheringsbureau iSense ICT Professionals gevestigd op een nieuwe locatie. Zij breidt hiermee uit met 500m² aan kantoorruimte. De arbeidsbemiddelaar verhuist naar een modern pand dat uniek is in haar inrichting. iSense blijft hierbij trouw aan ‘haar’ stad; vanwege de centrale ligging blijft zij gevestigd in Gouda. iSense verhuist naar een ander pand zodat zij haar groeiambities waar kan maken en haar medewerkers kunnen werken in een inspirerende, energieke omgeving.

De nieuwe locatie is met haar 1500m² niet alleen groter, maar past naar eigen zeggen ook een stuk beter bij de organisatie. Adriënne Warso, Managing Director van iSense ICT Professionals: “Ons nieuwe hoofdkantoor bruist van de energie. We hebben een bijzondere receptie met een prachtige balie en onze iDreamRoom, waar onze gasten ontvangen worden. Daarnaast hebben we 86 werkplekken en 67,5m² aan krijtbord verspreid door het pand, zodat klanten en kandidaten hun ideeën en ervaringen kunnen delen. Ook onze lounge is een speciale plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.” Naast de bruisende werkvloer en de lounge is iSense bijzonder trots op de moderne evenementenruimte en het weidse terras aan het water.

In het ontwerp is veel nadruk gelegd op samenwerking, omdat iSense gelooft dat mensen samen meer bereiken dan alleen. Er is op elke werkvloer een artistiek vormgegeven ontmoetingspunt, waar medewerkers van verschillende teams met elkaar kunnen sparren. Het andere centrale ontmoetingspunt is de lounge. De lounge biedt niet alleen ruimte voor informele vergaderingen en ontspanning; er zijn ook faciliteiten aanwezig waardoor externe relaties de lounge kunnen gebruiken als flexplek.

Het nieuwe hoofdkantoor van iSense ICT Professionals ligt aan het Gouwekanaal op Zuidelijk Halfrond 11 (Gouda). Het pand ligt direct aan het spoor en op vijf autominuten van de afrit Rotterdam/Den Haag – Utrecht.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?