Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

Dennis Vroegop presenteert de HoloLens bij iSense

Woensdag 22 juni staat voor iSense ICT Professionals in het teken van de HoloLens. Tijdens het event ‘de HoloLens bij iSense’ presenteert Dennis Vroegop het technologische paradepaardje van Microsoft op het Hoofdkantoor van iSense, waarbij hij de deelnemers zal meenemen in de mogelijkheden van Augmented Reality.
 
Dennis is de afgelopen tijd al vaak in het nieuws geweest. Zo was hij onder andere te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ om de HoloLens te tonen. In Nederland heeft tot op heden slechts een exclusieve delegatie de gelegenheid gehad de HoloLens in werkelijkheid te ervaren. iSense biedt de IT-Professionals met dit event de mogelijkheid zich aan te sluiten bij deze groep.

Tijdens de sessie laat Dennis zien hoe je software voor de HoloLens bouwt. Visual Studio en de tools die Visual Studio biedt om Virtual Reality apps te bouwen komen uitgebreid aan bod. De deelnemers bouwen direct een app die ze deployen naar de HoloLens.

Als IT-Professional is het mogelijk je gratis aan te melden voor dit event op www.isense.nl/evenementen/HoloLens.


Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?