Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures ICT Vacatures op de groei
iSense ICT Professionals Gouda

 

IT Whitepapers

De IT wereld staat nooit stil, wij ook niet! Al 20 jaar bevinden wij ons in dit speelveld en gaan wij voor succes en geluk voor ICT Professionals. Elke maand houden wij een gratis summit over verschillende vakgebieden binnen IT. Ben je verhinderd om naar naar ons event te komen? Geen zorgen. Hieronder staan onze IT Summit Whitepapers voor je klaar!

Waarom de IT Summit Whitepapers?

Onze passie is het delen van kennis. Wij zijn namelijk net zo gefascineerd door ICT als jij! Onze IT Summits zijn hiervan het bewijs. De informatie die gedeeld wordt op de IT Summits blijft natuurlijk niet alleen beschikbaar voor de aanwezigen. In de ICT Summit Whitepapers staat de informatie die de sprekers hebben gegeven over het onderwerp overzichtelijk weergegeven.

Bekijk en download onze IT Whitepapers hieronder:

 

Artificial intelligence whitepaper - iSense

Artificial Intelligence Whitepaper 1

"Ik hoop dat deze ontwikkelingen het startschot zijn van een tijd waarin we sneller en doelgerichter door die cold cases kunnen ploegen. Zodat de dossiers eindelijk eens écht kunnen worden gesloten.”

In het archief liggen zo’n 25 miljoen pagina’s te wachten, eindeloos veel cd-roms, oude fotorolletjes en videobeelden. Kunstmatige intelligentie moet helpen om alle dossiers automatisch te doorzoeken op sporen die een zaak open kunnen breken. Meer weten over hoe de politie AI inzet om cold cases open te breken? Roel Wolfert, recherchekundige en deel van het innovatieve Q-team binnen de politie, vertelt je er alles over in onze Artificial Intelligence Whitepaper.

 

 

Artificial Intelligence Whitepaper image

Artificial Intelligence Whitepaper 2

‘Mensen realiseren het zich vaak niet, maar we worden nu al overspoeld door kunstmatige intelligentie.
Computers worden steeds sneller en beter in taken waar je normaal gesproken menselijk denkwerk voor nodig hebt.
Vliegtuigen stijgen, vliegen en landen volautomatisch terwijl ze over de Atlantische Oceaan scheren. Netflix vertelt
je met slimme algoritmes welke films of series jou aan zouden moeten spreken. En chatbots nemen het eerste
contact op online klantenservices volledig over.'

Onder andere vertelt KPN hoe zij AI-modellen, glasvezels en distributiecentrales inzetten in de Artificial Intelligence Whitepaper 2.

 

 

Blockchain Whitepaper 1 - iSense

Blockchain Whitepaper 1

"Heb ik Blockchain nodig? Zijn blockchains overhyped? Voor bedrijven die toch staan te popelen, is er een handige checklist om te bepalen of je blockchain écht nodig hebt."

Tijdens de Blockchain Summit werden er verschillende toepassingen van deze innovatieve techniek gepresenteerd. Tastbare voorbeelden hoe Blockchain huidige processen kan verduidelijken, vereenvoudigen, verduurzamen of simpelweg transparanter kan maken. Wat kun je er nu écht met Blockchain technologie? Lees het in de Blockchain Summit Whitepaper!

 

 

 

Blockchain Whitepaper 2 - iSense

Blockchain Whitepaper 2

"Verschillende sectoren hebben inmiddels het nut ingezien van het inzetten van blockchain. Tijdens de Blockchain Summit waren er voorbeelden te zien uit de agrifood- en energie sector, maar ook in de kraamzorg."

Nog niet zo lang geleden stond deze techniek, vooral bekend van de Bitcoin, nog in de kinderschoenen. Waren er maar een beperkt aantal organisaties die het aan durfden om ermee aan de slag te gaan. En waren er nog maar weinig concrete voorbeelden te zien wat deze technologie ons nu echt kan brengen. Maar de techniek heeft zich de afgelopen tijd steeds verder ontwikkeld en de mogelijkheden en toepassingen worden steeds duidelijker. Lees hier alles over in onze Blockchain Whitepaper!

 

 

cloud-infrastructure-whitepaper

Cloud Infrastructure Whitepaper

''Niets is zo makkeliijk als internetinnovatie... en zo disruptief"

Nog niet zo heel lang geleden was de digitale infrastructuur van Nederland niet meer dan wat stekkers, verbindingen en een knooppunt. Maar binnen enkele jaren is dit uitgegroeid tot een omvangrijk ecosysteem van diensten, datacenters en gebruikers die elkaar continue versterken. In deze whitepaper lees je onder andere vijf kenmerken van een goede cloud provider, verschillende PaaS mogelijkheden op Azure en de voordelen van Windows Virtual Desktop. Dit en meer vind je in de Cloud Infrastructure Whitepaper.

 

 

Cloud-Summit-Whitepaper-2020

Cloud Whitepaper

‘Loop je niet het risico op een vendor lock-in, als je alles van Azure gebruikt?'

Een research tool dat inzicht geeft in de verkoop en omzet van producten, de impact van een applicatie op het businessmodel en alles over VMware Cloud Foundation. Dat en meer werd behandeld tijdens onze summit over de cloud. Benieuwd naar de bevindingen? Je leest het hier in onze Cloud Whitepaper!

 

 

Digital Transformation Whitepaper - iSense

Digital Transformation Whitepaper

"Ben jij al digitaal aan het transformeren om met Artifical Intelligence en een machine learning big data-platform je business in de cloud te enablen?"

Moest je deze zin ook twee keer lezen? No worries, je bent de enige niet. We worden de hele dag om de oren geslagen met buzzwoorden als Agile, Lean en Digital Transformation. Die klinken allemaal reuze interessant, maar het betekent niet dat mensen écht begrijpen waar ze over gaan. Lees er alles over in onze Digital Transformation Whitepaper.


 

 

Internet of Thing - IoT - iSense

Internet of Things Whitepaper

"Analyse op zich levert geen waarde. Actie ondernemen doet dat wel. De combinatie van analyse en actie is vervolgens de overtreffende trap. En de grootste uitdaging."

Internet of Things, IoT of in het Nederlands: Internet der dingen. Mooie buzzwords, maar wat zijn de praktische toepassingen van deze technologie? Hoe bouw je zelf een slim koffiezetapparaat dat met je meedenkt? Hoe werkt de haven van Rotterdam naar het doel toe om schepen in 2030 autonoom, veilig en efficiënt te laten varen? En hoe helpt KPN om de digitale weerbaarheid van Defensie te verbeteren? Lees het allemaal in de Internet of Things Whitepaper.

 

 

JAVA Summit IT Whitepaper - iSense

JAVA Whitepaper

"Een boek lezen, je boterhammen smeren en de trein naar je werk pakken. Ogenschijnlijk eenvoudige handelingen, maar je hebt er een hoge mate van intelligentie voor nodig. Computers zijn nog lang niet zover dat ze dingen kunnen die ons makkelijk en natuurlijk afgaan. Maar ze worden er wel in getraind."

Robots besturen tegenwoordig onze auto’s, doen huishoudelijke taken en houden oudere mensen gezelschap in het bejaardentehuis. Dat is eng en fantastisch tegelijk. Maar hoe ontwikkelen die slimme computers zich? Welke algoritmen liggen er ten grondslag aan hun intelligentie? En waarom zou je computers willen vermenselijken? Lees er alles over in onze JAVA Whitepaper.

 

 

Security IT Whitepaper - iSense

Security Whitepaper 1

"Veel ondernemingen proberen een fort te bouwen. Dat terwijl een hacker vaak alle tijd heeft en uiteindelijk een toegang zal vinden, hoe hoog de muren ook zijn."

Lees in de Security Whitepaper alles over de tools en technieken die moderne aanvallers gebruiken. In de Whitepaper lees je hoe je krachtig kunt reageren op kwaadaardig hackers. Daarnaast staat er een lijst in met vijf stappen om naar een veilige omgeving binnen je eigen organisatie toe te werken.


 

 

Security Whitepaper 2

"Om cybercriminelen te slim af te zijn, moeten overheid, bedrijven en kennisinstellingen hun kennis en bedreigingen delen."

Cyber security is de laatste jaren van groot belang geworden. Cybercrime is de laatste jaren sterk toegenomen. Hoe kunnen we hackers begrijpen? Hoe kunnen we ze in onze netwerken opsporen met Artificial Intelligence? Kan je auto gehackt worden? Alle antwoorden vind je in de Security Whitepaper. Download de whitepaper gratis!

 

 

Vraag de whitepapers aan!

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?