iSense header blauw

Rosanne Jansen

Rosanne  Jansen
Naam: Rosanne Jansen
Werk telefoon: (0182) 756 594

Waarom ben ik Talent Scout bij iSense?
Ik weet hoe lastig het kan zijn voor starters om te bepalen wat voor hen een mooie eerste carrièrestap zou zijn. Er zijn immers zoveel mogelijkheden! Ik denk altijd graag met hen mee en het geeft mij dan ook veel voldoening hen kennis te laten maken met alle mogelijkheden die er zijn binnen iSense. Het is ontzettend leuk om nieuwe collega's te verwelkomen en hen in korte tijd heel hard zien groeien.

Wat kunt u van mij verwachten?
Je kunt ervan op aan dat ik voor jou de beste match zal maken. Hierbij vindt ik het niet alleen belangrijk om te luisteren naar wat je al kan, maar ook wat je graag zou willen leren en bereiken in jouw loopbaan. Aangezien jij wellicht mijn nieuwe collega wordt, zie ik graag dat je gelukkig bent bij ons op de werkvloer!

Meer over Rosanne:

  • Ik heb Psychologie gestudeerd
  • Ik ben dol op zeilen, skiën en boulderen (wandklimmen)
  • In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om lekker buiten te zijn, naar festivals te gaan en met vrienden op het terras te zitten
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?