iSense header blauw

Katinka Kroeze

Katinka  Kroeze
Naam: Katinka Kroeze
Mobiel: (06) 3081 0868
Werk telefoon: (0182) 756 547

Waarom ben ik recruiter bij iSense?
Omdat ik een baan wou waarvan ik wist dat ik er echt gelukkig van zou worden. Een baan is belangrijk voor mij en ik kan mij voorstellen dat dit voor jou ook zo is. Hierom word ik er gelukkig van als ik goed naar je kan luisteren en je hierdoor de baan kan bieden die bij je past. Als ik jou hiermee gelukkig kan maken, geeft mij dat een goed gevoel en de motivatie om mijn werk dagelijks tot een succes te maken.

Wat kun je van mij verwachten?
Zoals hierboven al gezegd, vind ik het belangrijk dat jij uiteindelijk blij wordt van de baan die je hebt. Jou de beste baan bieden kan ik alleen maar doen door goed naar jou te luisteren, je wensen te vertalen en een goede match te maken. Jouw wensen staan bij mij voorop al zal ik soms niet al je wensen waar kunnen maken. Echter zal ik hier open en eerlijk over communiceren en weet je wat jij aan mij hebt. Afspraken maken wij samen en kom ik ook na. Zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Midden-Nederland neem dan contact met mij op!

Meer over mij:

• Ik heb Commerciële Economie gestudeerd
• Ik hou van koken en bakken
• Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zal er alles aan doen dat iedereen het naar zijn zin heeft.
• Als ik vrij ben hou ik van reizen of lekker wandelen met mijn hond Puk.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?