Derk van der Kamp

Derk van der Kamp
Naam: Derk van der Kamp
Werk telefoon: (0182) 756 582

Waarom recruiter bij iSense.
Als recruiter ben je de persoon die bruggen bouwt tussen mens en organisatie. Niks is belangrijker dan een goede balans en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Werken bij iSense is werken in een plek vol ambitieuze energieke collega’s welke elkaar motiveren om persoonlijke doelen te bewerkstelligen. Als recruiter in team Noordoost help ik jou, samen met mijn team, aan de baan die bij je past.

Wat kun je van mij verwachten?
Niks is prettiger dan een carrière in een omgeving waar jij op de juiste plek zit. Deze omgeving zorgt er namelijk voor dat jij het beste uit jezelf kan halen en kan ontwikkelen op een manier waar jij je prettig bij voelt. Met een persoonlijke aanpak kan ik inschalen waar jij waarde aan hecht. Iedereen is uniek en hecht waarde aan verschillende aspecten binnen een professionele omgeving. Door een match te zoeken in jouw manier van werken, denken en doen gaan wij samen deze uitdaging aan. Deze uitdaging overwinnen is waar ik gelukkig van wordt.

Meer over mij

  • Een seizoen skileraar geweest in Oostenrijk 
  • Is vaak op het water te vinden in zijn zeilboot 
  • Verdere hobby’s zijn skiën, hockeyen en gitaarspelen

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?