iSense header blauw

Annick van Kerkum

Annick  van Kerkum
Naam: Annick van Kerkum
Werk telefoon: (0182) 756 563

Waarom ben ik IT Resource Consultant bij iSense?
Al sinds ik me kan herinneren werk graag met mensen. Ik ben communicatief van aard, en combineer dit graag met de analytische vaardigheden die ik tijdens mijn studies heb geleerd. Op deze manier ga ik elke dag aan de slag om de juiste match te vinden tussen mensen en organisaties.

Wat kun je van mij verwachten?
Mijn doel in mijn werk is om mensen tevreden te stellen. Dus niet: past jouw CV op de functie, maar pas jij als mens bij het bedrijf en kun jij je daar optimaal ontwikkelen? Open en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel, en dit verwacht ik ook terug van jou! Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, en hierbij probeer ik een goede sparringpartner te zijn voor zowel klant als kandidaat.

Meer over Annick
• Annick heeft een Bachelor Engelse Taal & Cultuur en een Master Journalistiek & Nieuwe Media gevolgd aan de Universiteit Leiden.
• Annick is erg sportief; in haar vrije tijd doet ze aan hockey, kickboksen, fitness en hardlopen.
• Ze is werkzaam binnen de business unit iSense Corporate Staffing (top 500 organisaties in handel, industrie, zakelijke dienstverlening en de financiële sector).
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?