iSense header blauw

Thomas Gollin

Thomas  Gollin
Naam: Thomas Gollin
Werk telefoon: (0182) 756 522

Waarom ben ik IT Resource Consultant bij iSense?
Als IT Resource Consultant bij iSense zal ik er alles aan doen om een perfecte match te creëren tussen klant en kandidaat, dit doe ik in de regio Den Haag. Tijdens mijn studie Human Resource Management heb ik een passie gekregen voor het werken met mensen en het in dienst staan van eenieder die mijn hulp kan gebruiken. De gezellige, persoonlijke en energieke sfeer binnen iSense maakt het een bedrijf wat perfect past bij mijn manier van werken en denken.

Wat kun je van mij verwachten?
Vrienden en familie zullen mij omschrijven als een oprecht, energiek en vrolijk persoon met veel humor. Ik ben nieuwsgierig van aard en zal dan ook echt geïnteresseerd zijn in jou als persoon. Verder hecht ik veel waarde aan het helpen van mensen, dus ook als het gaat om jou te helpen aan de volgende stap in jouw carrière.

Meer over Thomas:

  • Ik heb mijn HBO Human Resource Management afgerond;
  • In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter, zo ben ik iedere week ongeveer vijf keer in de sportschool te vinden;
  • Ook hou ik van reizen waarbij ik graag verre bestemmingen opzoek en ontdek;
  • Bovenal heb ik gezelligheid met vrienden hoog in het vaandel staan en ben ik dan ook bijna ieder weekend te vinden in de binnenstad van Rotterdam voor een drankje of een hapje eten.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?