iSense header blauw

Colin Clark

Colin  Clark
Naam: Colin Clark
Werk telefoon: (040) 8002 248

Waarom ben ik Area Consultant bij iSense?
Het opbouwen en onderhouden van relaties met een ontzettend variërend en dynamisch bedrijfslandschap zorgt ervoor dat ik uitdaging ervaar in mijn werk. De vertaalslag maken van de behoeftes van een klant naar een succesvolle oplossing is een taak waar ik me graag mee bezighoud. iSense betreft een sterk groeiende organisatie met een grote groep jonge werknemers. De saamhorigheid binnen het bedrijf zorgt voor een sterke synergie: het geheel is meer dan de som der delen!

Wat kunt u van mij verwachten?
U kunt van mij verwachten dat ik oprecht interesse heb in u en uw organisatie, en dat ik gedurende het communicatieproces altijd transparantie en eerlijkheid zal tonen. Ik ben van mening dat een succesvolle oplossing uitsluitend op deze manier tot stand kan komen. U kunt van mij verwachten dat ik mijn afspraken na kom, en dat ik op de hoogte ben van de nieuwe ontwikkelingen in de markt. En niet te vergeten, de koffie staat altijd klaar in het zuiden!

Meer over Colin: 

  •  In zijn vrije tijd veel met sport bezig, met name voetbal en fitness.
  • Heeft op de Tilburg University zijn bachelor Bedrijfseconomie en zijn master Marketing Management behaald.
  • Colin is vanuit team Zuid-Nederland verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?