Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures
iSense ICT Professionals Gouda

 

Dirk de Keizer

Dirk  de Keizer
Naam: Dirk de Keizer
Werk telefoon: (0182) 756 543

Waarom ben ik Area Consultant bij iSense?
Voor mijn tijd bij iSense was ik voornamelijk betrokken bij innovatieve initiatieven, conceptontwikkeling en start-ups. Zo was ik in 2016 druk met een eigen project omtrent eetbare insecten en sportvoeding! iSense sprak mij in eerste instantie aan vanwege de focus kennisdeling- en ontwikkeling op gebied van nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen het IT-domein. Als Area Consultant heb ik het voorrecht betrokken te zijn bij enorm interessante projecten, business modellen en ontwrichtende innovatie. Om die reden help ik u met plezier en maak ik graag tijd om met u mee te denken. Tot snel!

Wat kunt u van mij verwachten?
Het is van groot belang dat ik u kan voorzien van nieuwe inzichten. Verwacht van mij interesse en betrokkenheid naar uw plannen, uitdagingen of doelstellingen om zodoende goed te doorgronden waarbij iSense u van dienst kan zijn. Alleen dan komen wij tot goed advies en hopelijk tot een duurzame zakelijke samenwerking!

Meer over Dirk:
Het is mijn grote wens om de komende jaren aan de wieg te staan van een ontwrichtende ontwikkeling die een incrementele verbetering veroorzaakt voor mens en natuur. Graag houd ik mij bezig met innovatie die ten dienste staat van de mens en tot stand is gekomen door passie, hard werken en een gezonde nieuwsgierigheid. iSense en haar klanten helpen mij om de juiste inzichten en competenties op te doen om de wereld en stap vooruit te helpen. Op de momenten dat ik hier niet mee bezig kan zijn maak ik graag muziek op mijn gitaar.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?