Fleur Aalbrecht

Fleur   Aalbrecht
Naam: Fleur Aalbrecht
Mobiel: (06) 1314 0031
Werk telefoon: (0182) 692 023

Waarom ben ik Manager Talent Acquisition & Development bij iSense?
Als Manager Talent Acquisition & Development ben ik de hele dag bezig met het ontwikkelen van al het talent binnen iSense! In eerdere functies heb ik ervaring opgedaan met het sales- en recruitmentvak en heb ik me gespecialiseerd in de generatie Y. Nu kan ik er binnen iSense voor zorgen dat onze toptalenten zich zo snel mogelijk ontwikkelen naar succesvolle Area Consultants en IT Resource Consultants. Daarnaast houd ik me bezig met het werven van nieuwe talenten. Ik krijg er energie van als ik zie dat onze trainees zichzelf ontwikkelen en uiteindelijk successen behalen!

Wat kun je van mij verwachten?
Ik vind een plezierige werksfeer waar iedereen energie van krijgt ontzettend belangrijk. Je kunt van mij dus een hoop energie en enthousiasme verwachten! Ik zal ervoor zorgen dat jij je als trainee vanaf dag 1 thuis voelt binnen iSense. Ook zorg ik ervoor dat jij snel zoveel mogelijk leert en help ik jou op weg in het sales- of recruitmentvak!

Meer over Fleur

  • Fleur heeft eerder studenten en starters bemiddeld naar stages en traineeships.
  • Zij studeerde Communicatie in Rotterdam, waar zij nu nog steeds woont.
  • Binnen iSense is zij verantwoordelijk voor de interne traineeships en werving van nieuwe toptalenten.
  • Fleur heeft twee keer een half jaar gereisd; zo heeft ze Australië, Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika gezien.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?