iSense header blauw

Dominique Eijgenrook

Dominique  van der Vaart - Eijgenrook
Naam: Dominique Eijgenrook
Mobiel: (06) 8108 7472
Werk telefoon: (0182) 756 544

Waarom ben ik Field Coach ben bij iSense?
Elke dag werk ik niet alleen samen met een energiek team bij iSense, maar ook met enthousiaste IT professionals en hun managers. Dit alles om ervoor te zorgen dat de professionals, die wij aan een nieuwe uitdaging helpen, het beste uit hun tijd bij hun nieuwe werkgever halen. Dit voor elkaar krijgen en het persoonlijke contact dat ik dagelijks met professionals heb, maakt mijn werk als Field Coach erg leuk. Ik hoop dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en zich durven open te stellen. Wat ik daarnaast waardeer aan mijn baan is dat elke dag anders is en ik nooit precies weet hoe een gesprek zal verlopen. Het doel blijft daarbij wel altijd in zicht en dat is jou gelukkig maken!

Wat kun je van mij verwachten?
Wat ik belangrijk vind, is dat jij een uitdaging ziet in de werkzaamheden en dat jij verder kunt groeien. Het is voor mij dan ook belangrijk om goed te doorgronden waar jouw ambities liggen en wat jouw wensen zijn. Hier besteed ik graag veel tijd aan tijdens een gesprek dat behalve heel open, ook erg gezellig zal zijn!

Meer over Dominique

  • Dominique heeft Personeel en Arbeid gestudeerd aan de Haagse Hogeschool.
  • In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten of borrelen met vrienden, maakt ze mooie ritten op de motor of gaan de voeten van de vloer tijdens (zomer)festivals.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?