Wesley Boer

Wesley  Boer
Naam: Wesley Boer
Werk telefoon: (0182) 692 055

Waarom ben ik Senior IT Resource Advisor bij iSense?
Mijn werk is erg dynamisch waardoor er iedere dag iets anders van mij wordt gevraagd. Bezig zijn met meerdere vacatures, het schakelen met zowel de klant als de kandidaat en alle zaken die hierbij horen, halen het beste in mij naar boven. Voornamelijk het contact met verschillende mensen en de kansen die je aan de betrokken partijen kan bieden vind ik erg leuk in mijn functie.
De gedreven teams en de verantwoordelijkheden die je al snel krijgt binnen iSense maken iSense anders dan andere bedrijven. Als starter is dit precies de omgeving om je verder te kunnen ontwikkelen!

Wat kun je van mij verwachten?
Een persoonlijke benadering. Ik zorg ervoor dat ik altijd individueel feedback geef en dat ik voor iedere klant of kandidaat evenveel inzet toon. Even een kort telefoontje vind ik persoonlijker dan een e-mail. Daarnaast ben ik meelevend: of je me nu ’s ochtends om 08:00 uur of ’s avonds om 20:00 uur nodig hebt – ik sta voor jou klaar. Het opbouwen van relaties is één; een relatie goed onderhouden is een tweede. Dit vind ik erg belangrijk. Ook kun je tomeloze inzet van mij verwachten. Ik wil altijd het beste en of het nu voor een klant of voor een kandidaat is: het liefst behaal ik voor alle partijen maximaal resultaat. Dat kan alleen als ik mij voor de volle 100% voor iedere betrokkene inzet. Dit doe ik dag in, dag uit!

Meer over Wesley

  • Wesley heeft de studie Bedrijfskunde (MSc Strategic Management) afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  • In zijn vrije tijd is hij het liefst met sport bezig. Hij houdt zich 3 á 4 keer per week bezig met CrossFit.
  • Wesley is zorgzaam, energiek, humoristisch, behulpzaam, empathisch en welwillend.
  • Binnen iSense is hij verantwoordelijk voor het recruitment in de regio Noord-Holland.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?