Ben Revet

Ben  Revet
Naam: Ben Revet
Werk telefoon: (0182) 756 505

Waarom ben ik IT Resource Consultant bij iSense?
Na mijn studie Human Resource Management ben ik begonnen bij iSense. Door mijn affiniteit met IT en het dagelijkse contact met nieuwe mensen kan ik mij geen betere baan voorstellen. Het zoeken naar de ideale match tussen een kandidaat en een vacature is iedere keer weer een puzzel. Het oplossen van deze puzzel is uitdagend in haar onvoorspelbaarheid, hoe lastiger het traject hoe groter de voldoening bij een succesvolle afronding. Hierin is alles erop gericht om voor jou als kandidaat de baan van je dromen te vinden!

Wat kun je van mij verwachten?
Een gemotiveerde en enthousiaste recruiter die zich inzet om jouw succes en geluk te vergroten; dat kun je van mij verwachten. Ik wil namelijk graag dat jij succesvol wordt in je nieuwe baan, de baan waar ik je aan ga helpen. Om te achterhalen wat deze droombaan inhoudt, ga ik graag het gesprek aan om scherp te krijgen waar jij gelukkig van wordt in je werk!

Meer over Ben

  • Ben is Recruiter in team Noord-Holland.
  • Hij heeft Human Resource Management gestudeerd.
  • Ben speelt al sinds zijn zesde voetbal.
  • Andere hobby’s van Ben zijn skiën en gamen.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?