Lars Spaans

Lars  Spaans
Naam: Lars Spaans
Werk telefoon: (0182) 692 037

Waarom ben ik Area Consultant bij iSense?
Ik ben Area Consultant bij iSense geworden om new business te leren in een dynamische markt. Het contact met klanten en prospects maken mijn werk leuk en uitdagend. Hierbij probeer ik als Area Consultant de vertaalslag te maken tussen de behoefte van u als klant en datgene wat wij kunnen bieden. iSense biedt hierin een mooie uitdaging waar ik dagelijks met een groep jonge mensen aan de slag ga om dit te bewerkstelligen.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik bied openheid en eerlijkheid. Daarbij probeer ik altijd mee te denken met uw behoefte en geef ik hierin ook advies. Ik heb een grote drive om deze vertaalslag zo optimaal mogelijk te laten plaatsvinden vanuit het oogpunt van u als klant. Hierbij probeer ik een goede sparringpartner te zijn.
Binnen iSense ben ik verantwoordelijk voor de top 500 bedrijven in de handel, industrie, productie, zakelijke dienstverlening en bancaire sector.

Meer over Lars

  • Lars heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit
  • Hij heeft hier de bachelor Bedrijfskunde en de master Marketing Management afgerond.
  • In zijn vrijetijd voetbalt hij bij Dubbeldam.
  • Lars houdt van gezelligheid en is graag onder de mensen.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?