Fenny Sluijter - Verkaart

Fenny  Sluijter - Verkaart
Naam: Fenny Sluijter - Verkaart
Werk telefoon: (040) 8002 243

Waarom ben ik IT Resource Consultantbij iSense?
Ik vind dat ik heel dankbaar werk heb: elke dag mag ik mij inzetten om een IT professional aan een baan te helpen. Dat iedere IT professional een eigen verhaal heeft maakt mijn werk bijzonder. Het netwerken en zorgen voor de perfecte match, elke dag weer –dat zorgt ervoor dat ik met een glimlach naar kantoor kom en met een glimlach naar huis kan. Het contact met kandidaten en het toekomstgericht nadenken en handelen maken mij enorm enthousiast! Daarnaast ben ik blij dat in een open en eerlijke cultuur kan werken. iSense biedt starters een unieke kans en daar sta ik voor de volle 100% achter!

Wat kun je van mij verwachten?
Ik spreek op een dag zo’n 20 professionals die allemaal een eigen verhaal hebben. Door goed te luisteren, kan ik goed inspelen op wat er gevraagd wordt. Samen gaan we op zoek naar de ultieme match, wat mijn werk extra bijzonder maakt. Mocht er op dit moment geen perfecte vacature voor jou zijn? Dan houd ik mijn ogen en oren voor je open en blijf ik graag met jou in contact!

Meer over Fenny

  • Na haar studie Human Resource Management is Fenny als IT Resource Consultant begonnen bij iSense.
  • Fenny werkt op onze locatie op de High Tech Campus in Eindhoven.
  • Zij is gek op lekker eten en gaat graag naar restaurants.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?