iSense header blauw

Ghislaine Tanamal

Ghislaine  Tanamal
Naam: Ghislaine Tanamal
Werk telefoon: (0182) 692 043

Waarom ben ik IT Resource Consultant bij iSense?
Ik ben IT Resource Consultant bij iSense omdat ik altijd al interesse heb gehad in werken met mensen. Contact maken, iemand beter leren kennen en uiteindelijk achterhalen wat iemand gelukkig maakt en wat iemand zoekt in een baan. Deze kenmerken vind ik allemaal terug in mijn werk bij iSense. Iedere dag hoop ik de perfecte match te kunnen maken tussen een werkzoekende en een werkgever. Daar haal ik echt voldoening uit!

Wat kun je van mij verwachten?
Vanaf de dag dat jij solliciteert begint het traject. Mijn rol in het traject is dat ik jou beter leer kennen. Waarom wil je deze baan? Of waarom wil je deze baan misschien toch niet? Uiteindelijk komen wij er samen achter of het juist wel of misschien toch niet de juiste match is. Ik sta voor open- en eerlijkheid. Als ik het idee krijg dat de baan bij een bepaald bedrijf niet perfect bij jou past, zal ik dat eerlijk vertellen. Hierbij kijk ik zowel naar jouw wensen als naar die van de klant. Sluiten deze wel goed op elkaar aan, dan help en ondersteun ik jou gedurende het hele traject. Deze nauwe samenwerking vind ik een van de leukste aspecten van mijn baan. Samen bereiken we ons doel: jou aan een nieuwe baan helpen!

Meer over Ghislaine

  • Ghislaine heeft Management, Economie en Recht gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht.
  • Tijdens haar studie kwam Ghislaine erachter dat zij graag recruiter wilde worden.
  • Ze is werkzaam binnen de business unit iSense Corporate Staffing (top 500 organisaties in handel, industrie, zakelijke dienstverlening en de financiële sector).
  • Ghislaine gaat graag op pad: uit eten, een dagje weg of op vakantie naar een zonnige bestemming.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?