Gea Graveland

Gea  Graveland
Naam: Gea Graveland
Werk telefoon: (0182) 756 545

Waarom ben ik Medewerker Finance bij iSense?
Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij iSense. Ik was op zoek naar een leuke uitdagende baan binnen een jong en dynamisch bedrijf en bij het zien en lezen van de vacature wist ik dat ik hier wilde werken. Wat leuk is aan mijn functie is dat je betrokken bent en blijft bij de trajecten. Ik word echt betrokken bij ongeveer alle zaken die binnen het bedrijf gebeuren. De business is erg dynamisch en daarom gaat een dag nooit zoals je in de ochtend had verwacht. Geen dag is hetzelfde; elke dag is een verrassing!

Wat kun je van mij verwachten?
Van mij kun je verwachten dat ik mijn uiterste best doe om klanten en kandidaten te helpen waar nodig. Ik vind het belangrijk dat, als jij een vraag of opmerking hebt, je weet dat ik mij volledig inzet om jou zo goed mogelijk te helpen. In deze branche zijn sommige zaken onduidelijk; deze probeer ik altijd zo goed en simpel mogelijk uit te leggen, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Bovendien veranderen de regels in deze branche continu. Om ervoor te zorgen dat ik mijn werk goed kan uitvoeren moet ik dus up-to-date zijn en blijven. Daarnaast zorgen wij er als afdeling voor dat alle administratieve zaken van A tot Z worden verzorgd. Van contracten tot en met betalingen, van pensioenen tot en met facturering. Elk onderdeel is even belangrijk; we hebben secuur en accuraat werken dan ook hoog in het vaandel staan!

Meer over Gea

  • In haar vrije tijd winkelt Gea graag; ook gaat zij graag een avondje naar de bioscoop.
  • Gea brengt graag veel tijd in de keuken door. 
  • Daarnaast is zij regelmatig in de sportschool te vinden.
  • Gea woont samen en is dol op haar huisdieren.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?