Yvon van Leeuwen

Yvon van Leeuwen
Naam: Yvon van Leeuwen
Werk telefoon: (0182) 692 020

Waarom ben ik Area Director bij iSense?
Elke dag werk ik samen met mijn team om concreet waarde toe te voegen voor zowel klanten als kandidaten. Ik werk uniek, energiek en met passie voor onze klanten en kandidaten. Mijn focus zijn de top 500 organisaties in de handel, industrie, productie, zakelijke dienstverlening en bancaire sector in Nederland. Ik houd van dit werk omdat ik mijzelf continu naar een hoger niveau kan tillen en talenten aan klanten wil verbinden. Ik krijg energie van contact met mensen, van waarde kunnen toevoegen en van samen nieuwe kansen creëren.

Wat kunt u van mij verwachten?
Ik sta voor eerlijkheid, snelheid en energie. Ik doe alles op een doortastende manier en met 100% betrokkenheid. Ik ben persoonlijk betrokken bij mijn teamleden, mijn kandidaten in het veld en de klanten die ik bedien. Ik bouw graag goede banden op, vind het belangrijk om elkaar te kunnen vertrouwen en iets voor elkaar te kunnen betekenen!

Meer over Yvon

  • Yvon is Cum Laude afgestudeerd in Human Resource Management.
  • Yvon liep eerst stage bij iSense, werd drie jaar later benoemd tot Sales Manager en is nu de jongste Sales Manager binnen iSense.
  • Zij is verantwoordelijk voor een van de business units binnen iSense.
  • Yvon houdt van wielrennen, hardlopen, yoga en het lezen van boeken.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?