iSense header blauw

Tom Kleuver

Tom  Kleuver
Naam: Tom Kleuver
Werk telefoon: (0182) 756 519

Waarom ben ik IT Resource Manager bij iSense?
Elke dag stap ik met veel plezier op de fiets om aan de slag te gaan bij iSense. De combinatie van werken in een energiek en talentvol team en de uitdagende werkzaamheden maakt werken bij iSense voor mij elke dag weer een feestje. Het plezier dat ik zelf in mijn werk heb, probeer ik dagelijks ook mogelijk te maken voor de ICT professionals die we aan een nieuwe uitdaging proberen te helpen.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik doe altijd mijn uiterste best om de perfecte baan voor jou te vinden. Daarbij besef ik mij ook dat het maken van een uitdagende carrièrestap niet altijd makkelijk is. Daarom ga ik alleen voor een perfecte match; er moet een klik zijn tussen jou en de organisatie. Om een perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever vind ik het belangrijk om altijd eerlijk te zijn naar beide partijen. Op deze manier schetsen we aan beide partijen de juiste verwachtingen en kom je erachter of de match er voor 100% is. In mijn ogen is dit de enige juiste weg naar een ideale baan voor jou!

Meer over Tom

  • Tom is woonachtig in Gouda en is HBO-afgestudeerd.
  • Hij is gek van sport en voetbal in het bijzonder.
  • Tom is te omschrijven als eerlijk, enthousiast en oplossingsgericht.
  • Hij is verantwoordelijk voor recruitment in de regio Utrecht en Tilburg.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?