iSense header blauw

Richard Tanga

Richard   Tanga
Naam: Richard Tanga
Mobiel: (06) 2632 0400
Werk telefoon: (0182) 692 028

Waarom ben ik Area Director bij iSense?
In 2002 begon ik bij iSense als Accountmanager voor Zuid-Nederland. Ik ben altijd erg begaan met klanten en kandidaten en heb een duidelijk doel voor ogen. Deze eigenschappen werden in 2006 beloond: ik werd benoemd tot Sales Manager. In 2012 richtte ik iSense Consulting op, een team dat zich richt op de top 100 organisaties binnen Nederland. Ik vind het fantastisch om bedrijven van binnen te zien en de dynamiek tussen het bedrijf en de mensen die er werken te observeren.

Wat kunt u van mij verwachten?
Ik word graag gezien als sparringpartner op alle vlakken. Ik vertrouw op de kwaliteiten van mensen en probeer eventuele blokkades weg te nemen. Ook geloof ik sterk in het bepalen van je eigen succes, zolang je maar dat doel voor ogen houdt. Graag zou ik met u willen sparren over wat uw doel is en hoe ik hieraan bij kan dragen. Met mijn doorzettingsvermogen, toewijding en mijn gedreven team ga ik graag de uitdaging aan om uw organisatie nog succesvoller te maken!

Meer over Richard

  • Door Richards toewijding en het realiseren van een groot aantal succesvolle bemiddelingen werd hij in 2006 uitgenodigd om (tweede) Partner binnen iSense te worden.
  • Richard wordt gedreven door uitdagingen en werkt graag met mensen samen.
  • Richard gelooft in het bepalen van je eigen succes en heeft met zijn doorzettingsvermogen zowel de marathon van New York als die van Berlijn gelopen.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?