iSense header blauw

Lieke Selier

Lieke  Selier
Naam: Lieke Selier
Mobiel: (06) 4387 6366
Werk telefoon: (0182) 692 058

Waarom ben ik Area Director bij iSense?
Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Leiden ben ik bij iSense gaan werken. Hier ben ik gestart in het traineeship, waarna ik anderhalf jaar recruitment heb gedaan. Tegenwoordig ben ik Sales Manager en ben ik verantwoordelijk voor onze klanten in de regio Den Haag. De match maken tussen klant en kandidaat en hierdoor een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van zowel klant als kandidaat geeft mij enorm veel voldoening. Van baan wisselen doen de meeste mensen niet zomaar en ik vind het mooi om getuige te mogen zijn van zo’n belangrijke stap in iemands leven. Veel ICT’ers waarderen het dat ik hen adviseer, begeleid en spiegel tijdens de werving. Met mijn werkwijze weet ik altijd precies de ICT’er te vinden die bij uw organisatie past!

Wat kunt u van mij verwachten?
Afspraak is afspraak, werken met passie en openheid zijn zaken die u van mij kunt verwachten. Om een goede match te maken, vind ik het belangrijk dat ik precies weet waar u naar op zoek bent. Alleen als ik dat weet, kan ik een juiste match maken. Dat gaat dus verder dan alleen een functieprofiel en een cv lezen en u met de kandidaat in contact brengen. Door in gesprek te gaan en de vraag achter de vraag te achterhalen, zorg ik ervoor dat ik kan inschatten of uw organisatie en de kandidaat écht bij elkaar passen. Uiteindelijk is mijn doel dat een kandidaat een waardevolle bijdrage aan een organisatie kan leveren. Dat betekent ook dat ik soms moet aangeven dat er geen match is. Eén ding weet u in ieder geval zeker als u de samenwerking met mij aangaat: ik ga alleen voor de perfecte match!

Meer over Lieke

  • Lieke is verantwoordelijk voor de regio Den Haag.
  • Zij heeft al ruim 200 ICT’ers succesvol bemiddeld.
  • In haar vrije tijd is Lieke ook geregeld in gesprek met ICT’ers, waardoor zij een groot netwerk heeft.
  • Lieke houdt van lekker eten; de taart en chocolade die zij soms als dank voor haar bemiddeling krijgt, doen haar dan ook erg goed!
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?