iSense header blauw

Amanda Reijnst

Amanda  Reijnst
Naam: Amanda Reijnst
Mobiel: (06) 4273 0634
Werk telefoon: (0182) 692 024

Waarom ben ik IT resource Manager bij iSense?
Als IT resource Manager ben ik altijd op zoek naar de beste match tussen een professional en een organisatie, wat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt. Die uitdaging ga ik ook graag voor jou aan! Wat ik leuk vind aan mijn werk is het contact met verschillende mensen. Ik achterhaal graag waar jij precies naar op zoek bent in een baan en waar jij jouw geluk uit haalt. Zelf haal ik veel plezier uit het begeleiden en coachen van de Recruiters binnen iSense en de medewerkers die voor iSense werkzaam zijn. Met mijn jarenlange ervaring en de inzichten die ik van andere Recruiters verkrijg, kan ik jou uitstekend van dienst zijn!

Wat kun je van mij verwachten?
Je kunt van mij verwachten dat ik goed naar je luister en dat ik jou kan adviseren, bijvoorbeeld over of een bepaalde functie bij je past. Sinds 2008 ben ik werkzaam in deze rol en sindsdien heb ik veel verschillende organisaties en functies gezien. Hierdoor ben ik in staat een match te creëren voor beide partijen. Ik ga daarbij ook af op mijn gevoel; ik kijk bijvoorbeeld goed naar de soft skills van een kandidaat. Dit vind ik belangrijk om te bepalen of je goed in het team van jouw volgende werkgever past. Naast mijn rol als Recruiter geef ik organisaties advies over wat er mogelijk is op de arbeidsmarkt en coach ik met passie de medewerkers die werkzaam zijn voor iSense.

Meer over Amanda

  • Amanda is bij iSense begonnen als Trainee.
  • Zij is nu werkzaam als Senior Recruitment Adviseur en Field Coach in het team West-Nederland.
  • Zij heeft in het verleden als Sales Representative bij een touroperator gewerkt.
  • Amanda houdt van lekker eten en dan vooral uit haar favoriete land: Spanje.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?