iSense header blauw

Martijn Doncker

Martijn  Doncker
Naam: Martijn Doncker
Mobiel: (06) 1314 3661
Werk telefoon: (0182) 756 541

Waarom ben ik Marketing Manager bij iSense?
Sinds januari 2009 ben ik werkzaam bij iSense. Ik ben begonnen als stagiair en vervolgens doorgestroomd van Operationeel Marketeer naar Marketing Manager. Een van de leukste aspecten van werken bij iSense is dat ik elke dag met een jong team nieuwe, frisse ideeën kan ontwikkelen en zo bij kan dragen aan een passende match en goede relatie met klant en kandidaat!

Wat kunt u van mij verwachten?
Samen met mijn collega’s van de afdeling Marketing ben ik verantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie-uitingen. En dat zijn er veel! Wij organiseren workshops en events, beheren de website en houden ons bezig met publicaties. Zo schrijven wij bijvoorbeeld regelmatig nieuwsartikelen en publiceren wij whitepapers over uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn wij verantwoordelijk voor eventuele acties voor onze relaties. Daarnaast beheren wij onze social media kanalen. Mijn team en ik werken vooral hard om het succes en geluk van u als relatie (met onder andere onze events, nieuwsartikelen en leuke acties) te vergroten!

Meer over Martijn

  • Martijn volgt graag de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied en is gek op gadgets.
  • Hij is fanatiek hardloper en neemt regelmatig deel aan hardloopwedstrijden.
  • Martijn reist graag en neemt op zijn reizen steevast zijn spiegelreflexcamera mee.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?