iSense header blauw

Vincent Day

Vincent    Day
Naam: Vincent Day
E-mail: v.day@isense.nl
Mobiel: (06) 2397 8699
Werk telefoon: (0182) 692 051

Waarom ben ik Managing Director bij iSense?
Na een periode van bijna 12 jaar bij iSense ben ik eind 2011 gevraagd voor de rol van Managing Director. Ik hoefde hier niet lang over na te denken; ik vond dit een mooie uitdaging en een grote eer! Sinds 1 januari 2012 bekleed ik de functie van Managing Director. In mijn functie als Managing Director ben ik medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de strategie van iSense. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van drie Sales Teams (waaronder het team waarin ik het relatiebeheer op mij neem) en de afdeling Marketing. Het is voor mij een uitdaging om samen met de Sales Teams te kijken naar hoe wij onze klanten nog succesvoller kunnen maken. Daarnaast vind ik het leuk om samen met de Marketing Manager een strategie uit te stippelen en uit te voeren om een zo specifiek mogelijk publiek te bereiken en de naamsbekendheid van iSense te vergroten.

Wat kunt u van mij verwachten?
Mijn kracht ligt met name in mijn kennis van de IT markt. Door mijn jarenlange werkervaring in de IT arbeidsmarkt heb ik inmiddels een groot en interessant netwerk opgebouwd. Dit helpt mij om onze klanten, kandidaten en mijn team goed te helpen met het maken van belangrijke beslissingen in hun beleidsvoering, hun carrière en hun business. Een stuk advies hoort hier uiteraard ook bij.

Voor mij zijn een aantal zaken heel belangrijk:
1) Afspraak is afspraak.
2) Transparantie in mijn manier van zakendoen.
3) Openheid en eerlijkheid.
4) Ik ga idealiter voor een langetermijnrelatie.
5) Bij problemen niet weglopen, maar zorgen voor een adequate oplossing.
6) Ervoor zorgen dat uw organisatie succesvoller en gelukkiger wordt door de samenwerking met iSense.

Meer over Vincent

  • Vincent is in het jaar 2000, direct na zijn studie Commerciële Economie, bij iSense gestart.
  • Als Vincent ergens voor gaat, gaat hij er 200% voor.
  • Vincent is heel sportief: hij heeft inmiddels 3 marathons achter de rug, doet regelmatig aan crossfit en staat graag op een snowboard.
  • Vincent is trotse vader van een zoon en een dochter; zijn gezin is het allerbelangrijkste in zijn leven.
  • In zijn vrije tijd maakt Vincent graag een trip met zijn motor.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?