iSense header blauw

Linda Fleuren

Linda  Fleuren
Naam: Linda Fleuren
Werk telefoon: (040) 8002 244

Waarom ben ik Area Director bij iSense?
Het contact met verschillende organisaties maakt mijn werk zeer afwisselend en uitdagend. Geen enkele dag is hetzelfde; iedere organisatie heeft andere wensen en een andere bedrijfscultuur. Ons doel is een kandidaat vinden die daar goed op aansluit. Het geeft mij enorm veel voldoening als de organisatie en de kandidaat een klik hebben. Er verandert dan namelijk iets essentieels voor zowel de organisatie als de kandidaat. De organisatie kan weer verder groeien en succesvoller worden, de kandidaat groeit en vergroot zijn/haar persoonlijk geluk. Dat ik daaraan heb bijgedragen, vind ik heel bijzonder!

Wat kunt u van mij verwachten?
Ik ben gedreven en zet mij voor de volle 100% in om voor uw organisatie een ICT Professional te vinden die op uw wensen aansluit. Ik luister goed naar uw behoefte en ga samen met mijn team aan de slag met uw opdracht. Daarbij kijk ik niet alleen naar de technische skills, maar ook naar de persoonlijke eigenschappen van de ICT’er. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk en prettig het is om een geolied team te hebben. Gedurende het traject zal ik met u blijven communiceren en zowel met u als met mijn team sparren om tot die perfect match te komen!

Meer over Linda

  • Linda groeide door van trainee naar Sales Manager voor de regio Zuid-Nederland.
  • Zij studeerde aan de Hoge Hotelschool in Maastricht.
  • Inmiddels is Linda ook manager van de iSense vestiging in Eindhoven.
  • Linda komt zelf uit de regio Zuid-Nederland, waardoor ze een groot netwerk in het zuiden heeft opgebouwd.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?