Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures
iSense ICT Professionals Gouda

 

Marco Berkhout

Marco    Berkhout
Naam: Marco Berkhout
Mobiel: (06) 4113 6126
Werk telefoon: (0182) 692 025

Waarom ben ik Area Director bij iSense?
Na mijn afstudeeropdracht, waarbij ik een onderzoek naar diverse ERP systemen heb gedaan, ben ik begin 2007 aan de slag gegaan bij iSense. Mijn baan bij iSense combineert voor mij twee werelden: het omgaan met mensen en mijn liefde voor ICT. Samen met mijn team ben ik elke dag bezig om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen in de regio Midden-Nederland. Eind 2012 ben ik gevraagd toe te treden als Partner, waardoor ik sinds januari 2013 Partner binnen iSense ben.

Wat kunt u van mij verwachten?
Ik luister goed naar uw wensen en kan dankzij mijn jarenlange ervaring een goede inschatting maken van wat uw organisatie nodig heeft. Ik scherp uw vraag aan en ga samen met mijn team op zoek naar de persoon die op zowel technisch als persoonlijk vlak goed met uw organisatie matcht. Tijdens dit traject kunt u open en eerlijke terugkoppeling van mij verwachten. Openheid in de communicatie met elkaar vind ik belangrijk om tot een succesvolle bemiddeling te komen!

Meer over Marco

  • Marco is sinds 2013 (de jongste) Partner binnen iSense.
  • Marco is direct na het afronden van zijn studie Commerciële Economie, met als afstudeerrichting IT, bij iSense begonnen.
  • Vanwege zijn technische achtergrond is hij naast verantwoordelijk voor het team Midden-Nederland ook eindverantwoordelijk voor de specialisaties binnen iSense.
  • Marco is een familieman en houdt ervan om er samen met zijn gezin op uit te gaan. 
  • In de schaarse tijd die overblijft is hij bezig met het tweaken van p.c.’s; daarnaast rijdt Marco graag motor.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?