iSense header blauw

Wesley Boon

Wesley  Boon
Naam: Wesley Boon
Mobiel: (06) 1346 4217
Werk telefoon: (0182) 692 033

Waarom ben ik IT Resource Manager bij iSense?
Na het behalen van mijn BBA ben ik bij iSense begonnen als Recruiter. Al snel groeide ik uit tot Senior Recruiter, waarbij ik verantwoordelijk was voor het bemiddelen van ICT Professionals in de regio Noord-Holland. Door mijn werk als Senior Recruiter heb ik een goed beeld kunnen vormen van de diverse rollen binnen de ICT. Daarnaast heb ik mij altijd bezig gehouden met nieuwe producten en technieken. De afgelopen jaren is mijn interesse in .NET flink toegenomen. Dit werd opgemerkt, waardoor ik nu verantwoordelijk mag zijn voor een team dat zich specialiseert in .NET. Wat ik leuk vind aan deze baan is dat het verder gaat dan recruitment. Ik mag mij bezighouden met het creëren van een platform voor .NET Developers. Dit doe ik onder andere door te helpen met de organisatie van iSense TALKS .NET, een evenement voor .NET Developers. Ik heb een divers takenpakket en dat geeft mij veel voldoening in mijn werk!

Wat kun je van mij verwachten?
Interesse en persoonlijk contact. Ik ben erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen – en dan niet alleen op het gebied van ICT en recruitment. Graag kom ik te weten wat jou motiveert, wat jij belangrijk vindt in een baan en hoe jij denkt nog meer plezier uit jouw werk te kunnen halen. Samen met mijn team vind ik een baan die daar het beste op aansluit! Om ervoor te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen, ook als je al een baan hebt, ben ik bezig met het creëren van een platform (en netwerk) voor .NET Developers. Heb jij suggesties om dit platform nog succesvoller te maken? Bel of mail me dan gerust!

Meer over Wesley

  • Wesley pakt regelmatig de auto om samen met zijn vriendin verschillende steden te verkennen.
  • Ook maakt Wesley een aantal keren per jaar met een aantal vrienden een trip met de motor.
  • Wesley is geïnteresseerd in koken en volgt regelmatig workshops op dit gebied, zoals een workshop Barista en een workshop Moleculair Koken.

Actieve vacatures:

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?