iSense header blauw

Désirée Loth-Snaterse

Désirée  Loth-Snaterse
Naam: Désirée Loth-Snaterse
Mobiel: (06) 4400 5578
Werk telefoon: (0182) 692 041

Waarom ben ik COO bij iSense?
iSense geeft starters de mogelijkheid om zichzelf waar te maken en daarmee (ook op jonge leeftijd) posities te bereiken die bij andere bedrijven vaak onbereikbaar blijven. Dit gold ook voor mij. Direct na mijn Master Human Resource Management ben ik begin 2008 als Recruitment Trainee bij iSense binnengekomen. Na drie jaar kreeg ik de kans om door te groeien naar de rol van HR Manager en in september 2014 ben ik gevraagd om de functie van Chief Operations Officer te bekleden. Hard werken loont bij iSense!

Wat kunt u van mij verwachten?
Van nature ben ik erg nieuwsgierig wat ertoe leidt dat ik erg geïnteresseerd ben in wat er in iemand omgaat. Ik bied graag een luisterend oor en wil mensen helpen om te ontdekken waar zij gelukkig van worden. Verder heb ik een scherp oog voor detail, welke ik graag in de organisatie inzet om onze kwaliteit hoog te houden.

Meer over Désirée

  • Désirée is opgegroeid in Lisse en is tijdens haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit op kamers gegaan in Rotterdam.
  • Tegenwoordig woont zij met haar man in haar droomhuis in Rotterdam.
  • Na werk organiseert Désirée graag etentjes met vrienden.
  • In het weekend probeert zij vaak een rondje op de golfbaan te lopen.
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?