Team iSense

Het team van iSense bestaat uit 80 jonge, ambitieuze mensen die elke dag werken aan het vergroten van het succes en geluk van organisaties en ICT Professionals. Omdat wij een persoonlijke band met onze relaties belangrijk vinden, stellen wij ons graag even voor. Benieuwd uit wie ons team bestaat, waarom zij voor iSense werken en wat zij voor u als organisatie of voor jou als kandidaat kunnen betekenen? Klik dan vooral op de profielen om meer over hen te lezen!

Vincent Day

Managing Director / Area Director Noord-Holland

Vincent ziet het als een uitdaging om onze relaties nog succesvoller te maken. Benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op!

Adriënne Warso

Managing Director / Area Director West-Nederland

Adriënne is betrokken en verdiept zich graag in uw organisatie en de openstaande vacature. Zij handelt snel en staat altijd voor u klaar. Neem gerust contact met haar op!

Marco Berkhout

Partner / Area Director Midden-Nederland

Bent u benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen? Neem contact op met Marco om uw uitdagingen te bespreken.

Richard Tanga

Partner / Area Director iSense Consulting

Richard gaat graag de uitdaging aan om uw organisatie nog succesvoller te maken. Heeft u een openstaande vacature of bent u op zoek naar een sparringpartner? Neem gerust contact op met...

Fleur Aalbrecht

Manager Talent Acquisition & Development

Als Manager Talent Acquisition & Development richt Fleur zich op het ontwikkelen van al het talent binnen iSense. Ben jij op zoek naar een baan als Area Consultant...

Leon Aalburg

Area Consultant
iSense Consulting

Openheid en eerlijkheid staan bij Leon hoog in het vaandel. Benieuwd wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op! 

Natalie Bezuijen

Medewerker Finance

Natalie is samen met haar collega’s van de afdeling Finance verantwoordelijk voor bijna de gehele administratie van iSense ICT Professionals.

Wouter Bisschop

 Area Consultant
Midden-Nederland

Wouter is een gemotiveerde Area Consultant die de tijd voor u neemt om te kijken wat uw behoefte is. De mens staat bij hem altijd centraal.

Wesley Boer

IT Resource Consultant Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan in Noord-Holland? Wesley gaat graag voor jou aan de slag! Neem gerust contact met hem op.

Annemiek Bonnie

IT Resource Consultant
West-Nederland

Annemiek komt graag alles over jouw wensen en eisen te weten om een passende functie voor je te vinden. Neem gerust contact met haar op!

Wesley Boon

Manager .NET Specialisatie

Wesley houdt zich bezig met het creëren van een platform voor .NET Developers. Ben jij een .NET Developer en wil jij weten wat iSense voor jou kan betekenen? Bel of mail Wesley gerust!

Rens de Koning

IT Resource Consultant
Noord-Oost Nederland


Rens denkt graag met jou mee, dus schroom niet om hem vrijblijvend een mailtje te sturen of om hem te bellen.

Loes de Pauw

IT Resource Consultant
Midden-Nederland

Loes streeft, met volle betrokkenheid, naar een job waar jij succesvol en gelukkig van wordt! In contact komen met Loes? Bel of mail haar gerust

Charelle den Otter

IT Resource Consultant
Midden-Nederland

Charelle gaat graag voor jou op zoek naar jouw perfect match! Eerlijk- en openheid is voor haar erg belangrijk. Neem gerust contact op met Charelle!

Martijn Doncker

Marketing Manager

Heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot de iSense website, één van onze events of andere Marketing gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact op met Martijn!

Dominique Eijgenrook

IT Resource Consultant
Specialisatie Team

Dominique gaat voor jou als .NET developer op zoek naar de perfecte baan. Neem gerust contact met haar op of spreek haar tijdens een van onze .NET events!

Rishaad van der Est

IT Resource Consultant
Noord-Oost Nederland

Bij Rishaad staat doelgerichte en effectieve flow van communicatie voorop. Neem gerust contact met hem op!

Denny Exalto

Systeembeheerder

Als systeembeheerder zorgt Denny ervoor dat alle systemen binnen iSense vloeiend draaien. Voor meer informatie, neem gerust contact met hem op!

Linda Fleuren

Area Director
Zuid-Nederland

Bent u benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen of heeft u een openstaande vacature in de regio Zuid-Nederland? Neem dan contact op met Linda!

Manon van Gils

IT Resource Consultant Zuid-Nederland

Heb jij interesse in een vacature in de regio Zuid-Nederland of kan Manon jou helpen met jouw zoektocht naar een baan? Neem dan gerust contact met haar op!

Rutger van Goch

Area Consultant
Den Haag

Rutger maakt graag duidelijke afspraken over hoe hij u het beste kan helpen met het invullen van uw IT vacature. Neem gerust contact met hem op!

Thomas Gollin

IT Resource Consultant
Den Haag


Als IT Resource Consultant bij iSense zal Thomas er alles aan doen om een perfecte match te creëren tussen klant en kandidaat, dit doet hij in de regio Den Haag. Voor vragen, bel of mail hem...

Thijs Gombert

IT Resource Consultant
Zuid-Nederland


Op zoek naar een baan in het zuiden van het land? Thijs is benieuwd naar jouw verhaal en gaat voor de perfect match!

Gea Graveland

Medewerker Finance

Gea is samen met haar collega’s van de afdeling Finance verantwoordelijk voor bijna de gehele administratie van iSense ICT Professionals.

Simone Hage

IT Resource Consultant
Den Haag

Simone is niet alleen geïnteresseerd in je werkervaring maar ook in jou als persoon. Ben je beniewd of Simone een leuke baan voor je heeft? Neem gerust contact met haar op!

Tim Hartendorp

Business Support Coördinator

Als Business Support Coördinator is Tim de steunpilaar van onze Area Consultants. Hij spot kansen in de markt en zorgt ervoor dat ons CRM systeem op volle toeren draait, zodat wij voor u...

Eline Huiberts

IT Resource Consultant
iSense Consulting


Eline is een enthousiaste en sociale professional die jou graag begeleidt in het vinden van een nieuwe baan. Neem gerust contact met haar op.

Milou van Keulen

Area Consultant
West-Nederland

Heeft u een openstaande vacature of wilt u graag weten wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Milou. Zij gaat graag een uitdaging aan!

 

Wessel Kleij

IT Resource Consultant
Midden-Nederland


Wessel denkt in oplossingen en zorgt ervoor dat hij altijd zijn afspraken na komt. Hij gaat graag voor je aan de slag! Dus neem gerust contact op met Wessel.

 

Tom Kleuver

IT Resource Consultant Midden-Nederland

Tom helpt jou graag met het vinden van jouw ideale baan. Ben jij toe aan een uitdagende stap in jouw carrière? Neem contact op met Tom!

Yvon van Leeuwen

Area Director
iSense Consulting

Yvon zet zich graag in om waarde aan uw organisatie toe te voegen. Bent u op zoek naar een ICT Professional voor uw openstaande vacature? Neem dan gerust contact op met Yvon.

Désirée Loth-Snaterse

Chief Operations Officer

Désirée is verantwoordelijk voor de afdelingen HR, Office en IT binnen iSense. Zij heeft een scherp oog voor detail, welke zij graag inzet om onze kwaliteit te waarborgen.

Kimberley Naaktgeboren

IT Resource Consultant
Specialisatie Team


Als sociale, directe professional die altijd het positieve in mensen ziet, helpt Kimberley je graag aan een baan. Lees meer om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Daniel Noordzee

IT Resource Consultant
Noord-Holland

Het zit in Daniels aard om mensen te helpen en doet zijn uiterste best om die optimale match tot stand te brengen. Daniel richt zich vooral op wat jou gelukkig en...

Melanie Otto

IT Resource Consultant Noord-Oost Nederland

Melanie beschikt over alle ingrediënten om jou succesvol te bemiddelen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan gerust contact met Melanie op!

Merlijn van Overbeek

IT resource consultant
iSense Consulting

Merlijn haalt haar voldoening uit het begeleiden en coachen van haar kandidaten. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact op met Merlijn.

Christel Petiet

Area Consultant
West-Nederland

Christel denkt in win-win oplossingen. Je kan een volle 100% inzet van haar verwachten. Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Christel

Louis Petterson

IT Resource Concultant
iSense Consulting


Openheid in de manier van werken en oprechte interesse in jouw als persoon. Dit is naar zijn idee de weg naar een goede relatie wat nodig is om de juiste match te maken, waardoor jij...

Rick Pont

IT Resource Consultant Den Haag

Rick houdt van persoonlijk contact en brengt mensen graag verder, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Als IT Resource Consultant ziet hij elke dag als een kans om het succes en geluk van...

Yoni Prevo

Fieldcoach

Wat Yoni belangrijk vindt, is dat jij een uitdaging ziet in de werkzaamheden en dat jij verder kunt groeien. Het is voor haar dan ook belangrijk om goed te doorgronden waar jouw ambities liggen en wat jouw...

Amanda Reijnst

IT resource Manager West-Nederland / Field Coach

Amanda luistert goed naar wat jij zoekt in een baan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op met Amanda! 

Ben Revet

IT Resource Consultant Noord-Holland

Ben weet van aanpakken. Heb jij interesse in een baan in de regio Noord-Holland? Bel of mail hem dan gerust.

Tijmen Romeijn

IT Resource Consultant West-Nederland

Als IT Resource Consultant in het team West-Nederland weet Tijmen precies bij welke organisaties in de regio leuke vacatures openstaan. Neem gerust contact met hem op!

Carla van Rossum

Medewerker Finance

Carla is samen met haar collega’s van de afdeling Finance verantwoordelijk voor bijna de gehele administratie van iSense ICT Professionals.

Milou van Ruijven

IT Resource Consultant
iSense Consulting

Ik ben een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die zich graag focust op details. Dit maakt dat ik het interessant vind om iemand beter te leren kennen, maar ook de technische...

Iola Runtuwailan

Talent Scout

Iola staat voor transparant, loyaal en ondernemend. Ben jij onze nieuwe collega bij iSense? Neem gerust contact op met Iola!

Anouk Schins

IT Resource Consultant
iSense Consulting

Om een goede match te maken denkt en werkt Anouk met je mee. Ben je benieuwd hoe Anouk je verder kan helpen, neem dan gerust contact op!

Lieke Selier

Area Director Den Haag

Lieke levert graag een bijdrage aan het succes van uw organisatie. Heeft u een openstaande vacature in de regio Den Haag? Neem dan gerust contact met haar op!

Anouk Six

IT Resource Consultant
iSense Consulting


Anouk heeft een persoonlijke aanpak in de zoektocht naar jouw ideale baan. Ze luistert goed naar de wensen en belangen en zoekt daarbij een baan die je verder brengt in jouw...

Aiden Soltani

IT Resource Consultant
Den Haag

Aiden neemt graag zijn verantwoordelijkheid 
om  samen met jou te kijken naar de beste match! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk het profiel...

Lars Spaans

Area Consultant 
iSense Consulting

Lars helpt u graag met het invullen van uw tijdelijke ICT opdracht of vacature. Neem vrijblijvend contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken.

Bas van der Spoel

Area Consultant
Noord-Holland


Bas draagt graag bij aan het succes van uw organisatie. Wilt u weten wat iSense voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Bas!

Robert Steinmetz

Area Consultant
Noord-Holland

Voor een hands-on mentaliteit en een eerlijk advies zit je bij Robert goed. Benieuwd wat iSense voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op!

Koen Stolk

Area Consultant
Specialisatie Team

Opzoek naar de ideale .NET professional voor tijdelijke opdrachten of voor een vaste functie en benieuwd hoe iSense u hierin kunt helpen? Neem dan contact op met Koen voor de...

Kevin Strietman

IT Resource Consultant
Noord-Holland

Kevin vindt het belangrijk dat hij en de kandidaat goed en snel met elkaar kunnen schakelen gedurende het gehele traject. Neem gerust contact met hem op!

Ghislaine Tanamal

IT Resource Consultant 
iSense Consulting

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als IT professional bij één van de top 500 bedrijven van Nederland? Neem dan contact op met Ghislaine!

Clayton Thodé

IT Resource Consultant
West-Nederland

Clayton is als IT Resource Consultant verantwoordelijk voor de bemiddeling tussen werknemer en werkgever. Het begeleiden van werknemers naar een nieuwe baan, en het daarmee...

Evi Timmerman

IT Resource Consultant
West-Nederland

Ben je opzoek naar een nieuwe job die helemaal bij jou past? Door haar eerlijkheid en openheid zal Evi jou zo goed mogelijk begeleiden naar jouw nieuwe baan. Ben jij opzoek naar een...

Bjorn van der Wiel

Talent Scout

Openheid, transparantie en humor in combinatie met betrokkenheid zorgen ervoor dat Björn samen met jou het onderste uit de kan ga halen. Lees meer over Björn!

Elvira van der Zwan

IT Resource Consultant
Noord-Holland

Ik vind het leuk om elke dag weer de kans te hebben een goede match te maken tussen een kandidaat en een werkgever. Het daagt mij uit om enerzijds voor de kandidaat een passende job te...

Martijn van Laarhoven

Area Consultant
Zuid-Nederland

Martijn haalt veel voldoening uit het contact met de klant. hij vindt het leuk om een relatie op te bouwen en deze te onderhouden. Benieuwd wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust...

Fenny Verkaart

IT Resource Consultant Zuid-Nederland

Ben jij op zoek naar een baan in de regio Zuid-Nederland? Fenny helpt jou graag verder en gaat voor de perfecte match! Neem gerust contact met haar op.

Maikel Vos

IT Resource Consultant Midden-Nederland

Maikel ziet overal kansen en zet zich in om jou aan je ideale baan te helpen. Wil je een keer jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan snel contact op!

Stefan van Wijngaarden

IT Resource Consultant Noord-Oost Nederland

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Noord-Oost Nederland? Stefan zet alles op alles om jouw droombaan te vinden! Neem gerust contact met hem op.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?