Team iSense

Het team van iSense bestaat uit 100 jonge, ambitieuze mensen die elke dag werken aan het vergroten van het succes en geluk van organisaties en ICT Professionals. Omdat wij een persoonlijke band met onze relaties belangrijk vinden, stellen wij ons graag even voor. Benieuwd uit wie ons team bestaat, waarom zij voor iSense werken en wat zij voor u als organisatie of voor jou als kandidaat kunnen betekenen? Klik dan vooral op de profielen om meer over hen te lezen!

Vincent Day

Managing Director / Area Director Noord-Holland

Vincent ziet het als een uitdaging om onze relaties nog succesvoller te maken. Benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op!

Adriënne Warso

Managing Director / Area Director West-Nederland

Adriënne is betrokken en verdiept zich graag in uw organisatie en de openstaande vacature. Zij handelt snel en staat altijd voor u klaar. Neem gerust contact met haar op!

Marco Berkhout

Partner / Area Director Midden-Nederland

Bent u benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen? Neem contact op met Marco om uw uitdagingen te bespreken.

Richard Tanga

Partner / Area Director iSense Consulting

Richard gaat graag de uitdaging aan om uw organisatie nog succesvoller te maken. Heeft u een openstaande vacature of bent u op zoek naar een sparringpartner? Neem gerust contact op met...

Fleur Aalbrecht

Manager Talent Acquisition & Development

Als Manager Talent Acquisition & Development richt Fleur zich op het ontwikkelen van al het talent binnen iSense. Ben jij op zoek naar een baan als Area Consultant...

Leon Aalburg

Area Consultant
iSense Consulting

Openheid en eerlijkheid staan bij Leon hoog in het vaandel. Benieuwd wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op! 

Laura Acda

IT Resource Consultant
Den Haag

Laura is open en eerlijk in haar communicatie en maakt heldere afspraken die ze altijd na zal komen. Zoek je een nieuwe uitdaging in de regio Den Haag? Neem dan contact...

Patty Bacilio

Talent Scout

Het allerleukst vindt Patty dat ze elke dag totaal andere mensen spreek en zie, die mogelijk haar nieuwe collega’s worden. Neem contact op met Patty!

Wouter Bisschop

 Area Consultant
Midden-Nederland

Wouter is een gemotiveerde Area Consultant die de tijd voor u neemt om te kijken wat uw behoefte is. De mens staat bij hem altijd centraal.

Wesley Boer

IT Resource Consultant Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een baan in Noord-Holland? Wesley gaat graag voor jou aan de slag! Neem gerust contact met hem op.

Annemiek Bonnie

IT Resource Consultant
West-Nederland

Annemiek komt graag alles over jouw wensen en eisen te weten om een passende functie voor je te vinden. Neem gerust contact met haar op!

Wesley Boon

IT Resource Manager

Wesley houdt zich bezig met het creëren van een platform voor .NET Developers. Ben jij een .NET Developer en wil jij weten wat iSense voor jou kan betekenen? Bel of mail Wesley gerust!

Colin Clark

Area Consultant
Zuid-Nederland

U kunt van Colin verwachten dat hij zijn afspraken na komt, dat hij op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen in de markt. En niet te vergeten, de koffie staat altijd...

Rick de Koning

IT Resource Consultant
Specialisatie

Rick kan zichzelf altijd goed verplaatsen in de situatie waarin jij je bevindt! Hij kijkt daarom dus ook graag naar wat jij wilt en zoekt in een nieuwe baan en dat is zijn startpunt. Neem...

Loes de Pauw

IT Resource Consultant
Midden-Nederland

Loes streeft, met volle betrokkenheid, naar een job waar jij succesvol en gelukkig van wordt! In contact komen met Loes? Bel of mail haar gerust

Charelle den Otter

IT Resource Consultant
Midden-Nederland

Charelle gaat graag voor jou op zoek naar jouw perfect match! Eerlijk- en openheid is voor haar erg belangrijk. Neem gerust contact op met Charelle!

Martijn Doncker

Marketing Manager

Heeft u een vraag of opmerking met betrekking tot de iSense website, één van onze events of andere Marketing gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact op met Martijn!

Rishaad van der Est

IT Resource Consultant
Noord-Oost Nederland

Bij Rishaad staat doelgerichte en effectieve flow van communicatie voorop. Neem gerust contact met hem op!

Denny Exalto

Systeembeheerder

Als systeembeheerder zorgt Denny ervoor dat alle systemen binnen iSense vloeiend draaien. Voor meer informatie, neem gerust contact met hem op!

Linda Fleuren

Area Director
Zuid-Nederland

Bent u benieuwd naar wat iSense voor u kan betekenen of heeft u een openstaande vacature in de regio Zuid-Nederland? Neem dan contact op met Linda!

Manon van Gils

IT Resource Consultant Zuid-Nederland

Heb jij interesse in een vacature in de regio Zuid-Nederland of kan Manon jou helpen met jouw zoektocht naar een baan? Neem dan gerust contact met haar op!

Thomas Gollin

IT Resource Consultant
Den Haag


Als IT Resource Consultant bij iSense zal Thomas er alles aan doen om een perfecte match te creëren tussen klant en kandidaat, dit doet hij in de regio Den Haag. Voor vragen, bel of mail hem...

Thijs Gombert

IT Resource Consultant
Zuid-Nederland


Op zoek naar een baan in het zuiden van het land? Thijs is benieuwd naar jouw verhaal en gaat voor de perfect match!

Gea Graveland

Medewerker Finance

Gea is samen met haar collega’s van de afdeling Finance verantwoordelijk voor bijna de gehele administratie van iSense ICT Professionals.

Derk van der Kamp

IT Resource Consultant / Noord-Oost Nederland

Niks is belangrijker dan een goede balans en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Milou van Keulen

Area Consultant
West-Nederland

Heeft u een openstaande vacature of wilt u graag weten wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Milou. Zij gaat graag een uitdaging aan!

 

Wessel Kleij

IT Resource Consultant
Midden-Nederland


Wessel denkt in oplossingen en zorgt ervoor dat hij altijd zijn afspraken na komt. Hij gaat graag voor je aan de slag! Dus neem gerust contact op met Wessel.

 

Tom Kleuver

IT Resource Manager Midden-Nederland

Tom helpt jou graag met het vinden van jouw ideale baan. Ben jij toe aan een uitdagende stap in jouw carrière? Neem contact op met Tom!

Danny Koenekoop

IT Resource Consultant / Utrecht

Eerlijkheid en openheid krijgen voor mij pas echt betekenis als je daadwerkelijk de moeite neemt om echt naar iemand te luisteren.

Tyler Koppe

IT Resource Consultant
West-Nederland

Tyler is een vrolijk en eerlijk iemand die zich goed kan inleven, om zo samen die baan te vinden die bij je past. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op...

Katinka Kroeze

IT Resource Consultant
Noord-Oost Nederland


Jou de beste baan bieden kan Katinka alleen maar doen door goed naar jou te luisteren, je wensen te vertalen en een goede match te maken. Jouw wensen staan bij haar...

Yvon van Leeuwen

Area Director
iSense Consulting

Yvon zet zich graag in om waarde aan uw organisatie toe te voegen. Bent u op zoek naar een ICT Professional voor uw openstaande vacature? Neem dan gerust contact op met Yvon.

Bob Lieffering

Area Consultant
iSense Consulting

Als Area Consultant is Bob de schakel tussen iSense en u als klant. Hij analyseert waar de behoeftes van u liggen, wat er efficiënter kan in het werkproces en hoe onze...

Désirée Loth-Snaterse

Chief Operations Officer

Désirée is verantwoordelijk voor de afdelingen HR, Office, Business Support, Fieldcoaching en IT binnen iSense. Zij heeft een scherp oog voor detail, welke zij graag inzet om onze...

Casper Lut

IT Resource Consultant
Team West-Nederland


Graag gaat Casper met jou het gesprek en daarmee de uitdaging aan om er achter te komen wat voor jou een passende functie zou zijn. Daar krijgt hij echt energie van!

...

Kimberley Naaktgeboren

IT Resource Consultant
Specialisatie Team


Als sociale, directe professional die altijd het positieve in mensen ziet, helpt Kimberley je graag aan een baan. Lees meer om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Daniel Noordzee

IT Resource Consultant
Noord-Holland

Het zit in Daniels aard om mensen te helpen en doet zijn uiterste best om die optimale match tot stand te brengen. Daniel richt zich vooral op wat jou gelukkig en...

Christel Petiet

Area Consultant
West-Nederland

Christel denkt in win-win oplossingen. Je kan een volle 100% inzet van haar verwachten. Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Christel

Louis Petterson

IT Resource Concultant
iSense Consulting


Openheid in de manier van werken en oprechte interesse in jouw als persoon. Dit is naar zijn idee de weg naar een goede relatie wat nodig is om de juiste match te maken, waardoor jij...

Yoni Prevo

Fieldcoach

Wat Yoni belangrijk vindt, is dat jij een uitdaging ziet in de werkzaamheden en dat jij verder kunt groeien. Het is voor haar dan ook belangrijk om goed te doorgronden waar jouw ambities liggen en wat jouw...

Amanda Reijnst

IT resource Manager West-Nederland / Field Coach

Amanda luistert goed naar wat jij zoekt in een baan. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op met Amanda! 

Ben Revet

IT Resource Consultant Noord-Holland

Ben weet van aanpakken. Heb jij interesse in een baan in de regio Noord-Holland? Bel of mail hem dan gerust.

Tijmen Romeijn

IT Resource Consultant West-Nederland

Als IT Resource Consultant in het team West-Nederland weet Tijmen precies bij welke organisaties in de regio leuke vacatures openstaan. Neem gerust contact met hem op!

Carla van Rossum

Medewerker Finance

Carla is samen met haar collega’s van de afdeling Finance verantwoordelijk voor bijna de gehele administratie van iSense ICT Professionals.

Anouk Schins

IT Resource Consultant
iSense Consulting

Om een goede match te maken denkt en werkt Anouk met je mee. Ben je benieuwd hoe Anouk je verder kan helpen, neem dan gerust contact op!

Celine Schuurs

IT Resource Consultant
iSense Consulting
 

Door te luisteren naar de zaken die jij belangrijk vindt in een functie, kunnen we samen tot een mooie volgende stap in jouw carrière komen. Daar haalt Celine haar energie...

Lieke Selier

Area Director Den Haag

Lieke levert graag een bijdrage aan het succes van uw organisatie. Heeft u een openstaande vacature in de regio Den Haag? Neem dan gerust contact met haar op!

Fenny Sluijter - Verkaart

IT Resource Consultant Zuid-Nederland

Ben jij op zoek naar een baan in de regio Zuid-Nederland? Fenny helpt jou graag verder en gaat voor de perfecte match! Neem gerust contact met haar op.

Ruben van der Sluiszen

IT Resource Consultant
Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar een baan of opdracht in de IT-sector? Ruben helpt je graag, doordat hij alles op alles zet om samen met jou de beste match te vinden is hij ervan overtuigd dat...

Lars Spaans

Area Consultant 
iSense Consulting

Lars helpt u graag met het invullen van uw tijdelijke ICT opdracht of vacature. Neem vrijblijvend contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken.

Irene Stortenbeek

Talent Scout

Het creëren van kansen voor mensen met verschillende achtergronden is waar Irene energie uit haalt! Neem gerust contact met haar op!

Kevin Strietman

IT Resource Consultant
Noord-Holland

Kevin vindt het belangrijk dat hij en de kandidaat goed en snel met elkaar kunnen schakelen gedurende het gehele traject. Neem gerust contact met hem op!

Ghislaine Tanamal

IT Resource Consultant 
iSense Consulting

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als IT professional bij één van de top 500 bedrijven van Nederland? Neem dan contact op met Ghislaine!

Matthias van der Beek

 

Met zijn natuurlijke interesse in de wereld van ICT en zijn open en toegankelijke houding, is Matthias op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en klant. En wil je een keer de laatste ontwikkelingen op...

Donny van der Dussen

IT Resource Consultant
West-Nederland


Eerlijkheid en discipline staan bij Donny hoog in het vaandel. Hierdoor weet je altijd duidelijk wat je aan hem hebt. Neem gerust contact op met Donny

Dominique van der Vaart - Eijgenrook

Fieldcoach

Dominique gaat voor jou als IT'er aan de slag om jouw ambities waar te maken. Het is voor haar dan ook belangrijk om goed te doorgronden waar jouw ambities liggen en wat jouw wensen zijn.

Susan van Holstein

IT Resource Consultant
Specialisatie Team

Samen met jou wilt Susan achterhalen wat jouw wensen zijn, zodat ze jouw ideale nieuwe uitdaging kan vinden. Neem gerust contact met haar op!

Annick van Kerkum

IT Resource Consultant
iSense Consulting


Wil jij een IT professional worden bij een van de top 500 bedrijven in Nederland? Annick helpt je graag aan de juiste match!

Martijn van Laarhoven

Area Consultant
Zuid-Nederland

Martijn haalt veel voldoening uit het contact met de klant. hij vindt het leuk om een relatie op te bouwen en deze te onderhouden. Benieuwd wat iSense voor u kan betekenen? Neem dan gerust...

Maikel Vos

IT Resource Consultant Midden-Nederland

Maikel ziet overal kansen en zet zich in om jou aan je ideale baan te helpen. Wil je een keer jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan snel contact op!

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?