iSense krijgt aanbestedingen gegund door ministeries JenV en BZK

Door: Petra van Gelsdorp 29-9-2020

Categorieën
:
Nieuws,
iSense ICT Professionals krijgt twee aanbestedingen gegund. Het gaat om een samenwerking met onder andere het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Het uitgebreide onderwijsaanbod, de kennis van IT-vraagstukken, een groot netwerk en goede begeleiding van IT-professionals was voor beide ministeries de reden om met iSense samen te willen werken. "We zijn uiteraard trots op deze mooie samenwerkingen. Eerder werkten we al samen met overheidsinstanties. Op basis van onze ervaring kunnen we ons netwerk goed inzetten en weten we wat IT-professionals nodig hebben om zich verder te ontwikkelen”, zegt Marco Berkhout, Managing Director van iSense ICT Professionals.

De samenwerking
Per 1 oktober 2020 gaat iSense, naast het ministerie van Justitie en Veiligheid, ook de Kansspelautoriteit en Slachtofferhulp Nederland voorzien van IT-professionals met een contractwaarde van 2,5 miljoen euro. De andere aanbesteding is gegund door Logius, SSC-ICT en P-Direkt, onderdeel het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De contractwaarde hiervan is 2 miljoen euro. Deze samenwerking begint op 5 oktober 2020. Beide aanbestedingen hebben een looptijd van vier jaar.

“Wij kijken uit naar deze samenwerking en de mooie projecten die we op deze manier kunnen bieden aan onze IT-professionals”, aldus Marco Berkhout.