De carrière van Saskia, op de groei!

Door: Medewerker Algemeen 1-10-2019

Categorieën
:
Career,

Na een studie Werktuigbouwkunde te hebben afgerond, is Saskia uiteindelijk voor een carrière in de IT gegaan. Haar vorige functie was nog Functioneel Beheerder nu is zij inmiddels doorgegroeid tot Business Analist Teamleider. Lees in deze blog het verhaal van Saskia, haar carrière op de groei bij iSense!

Saskia (45) was toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens haar zoektocht kwam ze in aanraking met een recruiter van iSense voor de functie van Functioneel Beheerder. Het contact verliep soepel en voor ze het wist werd ze uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij zorginstelling MET ggz.

Anders dan verwacht
Om Saskia succes te wensen, ontving ze vlak voor haar gesprek van ons een persoonlijk bericht op haar telefoon.

"Tijdens het voortraject werd ik goed begeleid. Ik kreeg 's ochtends zelfs een berichtje waarin mij succes gewenst werd. Dat geeft mij het gevoel dat iSense echt betrokken is." - Saskia

Maar het sollicitatiegesprek verliep totaal anders dan verwacht. Zo werd duidelijk dat de functie Functioneel Beheerder minder goed bij haar paste dan ze dacht. Tijdens het gesprek zagen ze bij MET ggz meer potentie in Saskia. Iets wat wij bij iSense natuurlijk ook gezien hadden. Haar talenten zouden in de functie van Functioneel Beheerder niet tot zijn recht komen.

Een andere grote passie
Al snel bleek dat Saskia nog een andere grote passie had: coaching. Tijdens haar vorige baan volgde ze hiervoor een opleiding, maar hier had ze nog niks concreets mee kunnen doen. Tijdens het gesprek ontstond het idee dat een andere functie beter bij haar kwaliteiten paste. Iets waar zowel MET ggz als Saskia gelukkig van werden. Uiteindelijk heeft Saskia een baan gekregen bij MET ggz waar haar verbindende eigenschappen perfect tot zijn recht komen.

"Als het niet op je cv staat, krijg je daar ook de kans niet voor. iSense kijkt naar de persoon en niet alleen het cv." - Saskia

Ze is nu Business Analist Teamleider. Nu, een aantal maanden verder, zit ze helemaal op haar plek. Het is een rol met veel verantwoordelijkheid. Dagelijks is ze bezig om de brug te slaan tussen de business en het management. Het elektronisch patiëntendossier is een project waar ze druk mee bezig is. Hier stuurt Saskia het IT-team aan om de doelstellingen te behalen.

Nog lang niet uitgegroeid
Om Saskia te helpen met haar ambitieuze doelen, ondersteunen we haar met coaching en begeleiding. Want ook wij zien dat de groei van Saskia voorlopig nog niet voorbij is. Saskia was daarom blij verrast dat de Fieldcoach van iSense nauw contact met haar hield en zelfs een aantal keren bij haar in Roermond op bezoek is geweest. Samen komen ze tot nieuwe inzichten en helpt het haar om dichterbij haar stip op de horizon te komen.

De carrière van Saskia, op de groei!