Van kritiekloze volgzaamheid is de wereld nooit beter geworden

Door: iSense 16-11-2018

Categorieën
:
Business transformation, Cloud and infrastructure,

‘Ben jij al digitaal aan het transformeren om met Artifical Intelligence en een machine learning big data-platform je business in de cloud te enablen?’

Moest je deze zin ook twee keer lezen? No worries, je bent de enige niet. We worden de hele dag om de oren geslagen met buzzwoorden als Agile, Lean en Digital Transformation. Die klinken allemaal reuze interessant, maar het betekent niet dat mensen écht begrijpen waar ze over gaan. Ondertussen vliegt de ene na de andere populaire opvatting uit de bocht. Want gaat die Digital Transformation wel zo razendsnel? Zijn de cloud en algoritmes echt splinternieuwe oplossingen voor al onze problemen? En zouden we er wel zo blindelings op moeten vertrouwen als we vaak doen?

Want is de cloud niet gewoon "someone elses computer"? En zijn de algoritmes wel zo vernieuwend en innovatief als dat ze doen lijken? De supercomputers die ons zouden moeten helpen met onze digitale transformatie, zijn deze wel onfeilbaar? Of moeten we toch nog een oogje in het zeil houden? Stuk voor stuk vragen die je jezelf kunt afvragen als je bezig bent om de stap te zetten richting digitale transformatie.

Ludo Baauw geeft in de Digital Transformation Whitepaper de antwoorden op deze vragen. Met een artikel waar hij op ons hart drukt scherp te blijven en niet kritiekloos de hype te volgen. Benieuwd naar zijn blik op deze kwestie en de tips die hij meegeeft? Download dan gratis de Whitepaper!

 

Dowload de Whitepaper