Kennen wij elkaar al?

Door: iSense 12-4-2018

Categorie├źn
:
Management,

Amanda, misschien wel de meest ervaren recruiter van iSense. Zij zag haar werk en daarmee haar netwerk gigantisch veranderen door de opkomst van social media. In het bijzonder Linkedin; Linkedin zorgde ervoor dat zij relatief makkelijk met honderden IT professionals in contact kon komen. Het netwerk maakt met een druk op de knop zichtbaar wie in de juiste regio met de vacature matcht.

"Inmiddels is Linkedin voor veel IT'ers niet meer zo'n leuk platform" aldus Amanda. IT professionals krijgen soms wel dertig berichten in de week van verschillende recruiters. Gelukkig kunnen we bij iSense op een warm netwerk vertrouwen, klanten weten dat.

Volg ons op Linkedin

Netwerk


De laatste jaren is er sowieso ontzettend veel veranderd. "Toen ik net bij iSense startte waren er relatief veel IT professionals die open stonden voor een nieuwe uitdaging of 'in between jobs' waren" vandaag de dag is de vraag veel groter dan het aanbod. Daarom denkt Amanda dat een netwerk van professionals en klanten nog belangrijker gaat worden. Bedrijven met de juiste professionals kunnen linken waar al een relatie mee bestaat.

Bekijk alle vacatures