iSense wint award Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar

Door: Donk 31-10-2018

Categorieën
:
Career, Management, Nieuws,

Gisteren – 30 oktober – vond de jaarlijkse uitreiking van de meest prestigieuze ICT-prijzen van Nederland plaats; de Computable Awards. iSense was één van de gelukkigen deze avond en mocht de award 'Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar' in ontvangst nemen. De Jury sprak haar waardering uit voor het delen van kennis en de wil om samen met de IT-community te streven naar maximale ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Deze editie van de Awards was extra speciaal. Want niet alleen iSense maar ook, haar moederorganisatie, Experis was genomineerd in dezelfde categorie.

iSense mocht de award voor 'ICT-detacheerder van het jaar' reeds vijf keer in ontvangst nemen, maar dat maakt de winst dit jaar niet minder bijzonder. "Wij zijn enorm trots op de winst en de waardering die deze uitspreekt. Ook in 2019 zetten wij deze koers voort en hopen we dat we nog heel veel IT-professionals gelukkig mogen maken met een nieuwe job of kunnen inspireren op één van onze gratis te bezoeken Summits" aldus Vincent Day, Managing Director van iSense.

"In de IT draait het om mensen; daarom investeren wij in opleiding en kennisdeling. Zowel Experis als iSense werden door de jury geprezen om de manier waarop ze investeren in de ontwikkeling van IT personeel en daar ben ik enorm trots op!" zegt Danny Spee, Managing Director Experis.

Jury-oordeel
De volledige nominatie van de jury luidde: "Kennisdeling is een vitaal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Concreet betekent dit dat er in 2018 meer dan ooit wordt geïnvesteerd in ‘Summits’ en ‘IT on Tour’. Tijdens de maandelijkse Summits delen gerenommeerde sprekers hun kennis kosteloos met duizenden IT-professionals. Belangrijke topics die leven binnen de IT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis te delen. Voor de nog niet afgestudeerde IT-professionals slaat iSense een brug tussen opleiding en werkveld met ‘IT on Tour’. Tijdens ‘IT on Tour’ neemt iSense honderden studenten van diverse hogescholen en universiteiten mee in een touringcar naar vooraanstaande organisaties. De studenten krijgen een beeld van hoe het eraan toegaat in een organisatie en krijgen de kans om over de schouder van ervaren professionals mee te kijken" aldus de Jury van Computable.