iSense, jouw IT carrière op de groei!

Door: Lisa Vollebregt 30-4-2019

Categorieën
:
Career,

Vanaf 6 mei ga je deze boodschap hopelijk vaak zien en horen. Op deze datum trappen we namelijk onze nieuwe campagne af! Met verfrissende nieuwe beelden, uiteraard met een goede dosis humor, willen wij met de wereld delen dat er altijd nog groei in je carrière zit. Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?!


Jouw carrière op de groei? Ja want in een tijd waarin de aanbiedingen je om je oren vliegen, en je mailbox volstroomt met verzoekjes is het goed om bij jezelf na te gaan of je volgende stap je ook daadwerkelijk laat groeien. Dit kan gaan om groeien in salaris, functie of ervaring. Maar ook op persoonlijk vlak kan je groeien, zoals een verbeterde werk privé balans, dichter bij huis werken of groter werkgeluk. Of je nu aan het begin van je IT carrière staat of al een rugzak vol ervaring verzamelt hebt, wij geloven dat je altijd een stap in je carrière kunt zetten om te groeien.

Kijk hieronder naar onze campagnevideo en ontdek of jij toe bent aan een carrière op de groei!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of opzoek naar de volgende stap in je carrière? Bekijk de 300 vacatures via de link hieronder!

Bekijk de IT vacatures!