De carrière van Kevin, op de groei!

Door: Patricia de Koning 30-10-2019

Categorieën
:
Career,

Als er iemand is die weet hoe je kan in groeien in een carrière, dan is dat Kevin wel. Ooit begon hij met een opleiding op het mbo, inmiddels heeft hij zijn master ICT Business aan de universiteit behaald. Maar Kevin is nog lang niet uitgeleerd, want met onze hulp reist hij af naar Singapore om zijn leidinggevende ambities waar te maken. Hoe hij dit aanpakt? Dat lees je hier: de carrière van Kevin, op de groei bij iSense!

Master ICT Business
Voordat Kevin aan de slag ging bij iSense, werkte hij voor het ministerie van Defensie. Daar startte hij als Beheerder. Na verloop van tijd had Kevin behoefte aan meer uitdaging. Hij besloot om een hbo-opleiding te gaan volgen. “Dat smaakte naar meer, dus studeerde ik daarna voor een master. Vorig jaar ben ik afgestudeerd in ICT Business aan de Universiteit Leiden”.

“Dat smaakte naar meer, dus studeerde ik voor een master.”

Met zijn master in zicht, merkte Kevin dat hij wilde doorgroeien in zijn functie. Hij begon om zich heen te kijken. “Gedurende een half jaar nam ik de tijd om te kijken naar verschillende bedrijven. Ik heb veel gesprekken gevoerd, dat was een leuke leermethode.”

Een mooie opdracht
Op een gegeven moment raakte Kevin in gesprek met recruiter Daniel. “We hadden meteen een goede klik.” Ook had iSense een mooie opdracht beschikbaar bij Schiphol. “Dat sloot goed aan op mijn kennis en ervaring. Voor mij was het heel makkelijk om de overstap te maken. Het voelde goed en vertrouwd.”

“We hadden meteen een goede klik.”

Inmiddels werkt Kevin nu zo’n anderhalf jaar als Business Analist bij Schiphol. Het bevalt hem dan ook goed. “Ik heb het nog steeds naar mijn zin. In de tussentijd heb ik veel ervaring en kennis kunnen opdoen door te werken aan verschillende projecten, gericht op biometrie en het ondersteunen van de organisatie.”

Leidinggevende ambities in Singapore
Nu staat er nog een mooie stap op Kevin te wachten. Hij gaat een leiderschapstraining volgen in Singapore. Op kosten van iSense mag hij studeren aan INSEAD, een Franse business school. “Ze hebben een goede naam en reputatie. Dat is voor mij de reden om daar een leiderschapsprogramma te volgen.”

Het ultieme doel van Kevin is om door te groeien als leidinggevende. “Daarom wil ik mijn kennis verrijken. Op het gebied van leidinggeven is er nog veel wat ik niet weet. Juist daarom wil ik hier meer over leren. Dit kan mij zeker helpen in deze functie en mogelijk andere functies in de toekomst.”

De carrière van Kevin, op de groei!

Wil jij ook groeien in jouw ICT-carrière? Bekijk dan ons aanbod van ruim 300 IT vacatures!

Bekijk de vacatures