iSense wint voor de vijfde keer op rij Computable Award ‘ICT Detacheerder van het jaar’!

Door: Donk 16-3-2018

Categorieën
:
Career, Management, Nieuws,
Op dinsdag 1 november 2016 heeft iSense ICT Professionals voor de vijfde keer op rij de award ‘ICT Detacheerder van het jaar’ gewonnen. De uitreiking van de Computable Awards, een van de belangrijkste ICT vakprijzen van Nederland, vond dit jaar plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. De awards gingen uit naar projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn.

Kennisdeling centraal
‘iSense is in 2016 een heel andere en vooral onderscheidende weg ingeslagen voor wat betreft het in contact komen met ICT-professionals. Het zet namelijk groots in op het delen van kennis met de ICT-community door het verzorgen van een groot aantal gratis kennisevenementen. iSense wil op deze manier graag toegevoegde waarde leveren aan de ICT-community. De evenementen worden samen met usergroups, mvp’s en andere gerenommeerde sprekers georganiseerd omtrent een breed scala aan ICT gerelateerde thema’s. Het doel van deze evenementen is de ICT’ers te inspireren en ze bovenal een leerzame middag of avond te bezorgen. iSense host in 2016 meer dan dertig seminars waar naar verwachting tweeduizend deelnemers op af zullen komen. Nominatiewaardig in de categorie ICT-detacheerder van het jaar’ Aldus de algemene jury van de Computable Awards 2016.

Share The Energy!
Als detacheringspartner moet je niet meer alleen bezig zijn met het ‘invullen van functies’, aldus Vincent Day, Managing Director iSense ICT Professionals. ‘Wij vinden het belangrijk om IT-professionals en onze klanten te kunnen informeren over belangrijke trends en ontwikkelingen in de markt, zoals bijvoorbeeld Big Data, Cloud, BI, Security en Continuous Delivery. Wij nemen het delen van kennis zelfs zo serieus dat wij het laatste kwartaal van 2016 op de radio te horen zijn met ons nieuwe credo: ‘Share the energy’! Met ‘Share the energy’ stelt iSense kennisdeling centraal in haar dienstverlening. Uiteraard hebben we prachtige uitdagingen voor ICT professionals, maar laat je vooral inspireren tijdens een van onze vele kennisevents, ook als je niet op zoek bent naar een baan.