iSense ICT Professionals winnaar van Computable Awards 2020

Door: Petra van Gelsdorp 25-11-2020

Categorieën
:
Nieuws,

Met grote trots mogen we ons voor de zevende keer ‘Detachering en Recruitmentspecialist van het Jaar’ noemen! Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens de live-uitzending van de Computable Awards in het Scala Theater bij Jaarbeurs in Utrecht. iSense won deze prijs eerder al eens vijf jaar op rij.

Tijdens deze Computable Awards worden de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. 

iSense kwam als publiekslieveling op nummer 1 te staan in de categorie Detachering & Recruitment. In totaal werd in deze categorie 2782 keer gestemd op 10 verschillende organisaties, waarvan iSense bijna 40 procent van de publieksstemmen kreeg.

Investeren in IT-talent
We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een IT-detacheerder. En dat was voor de vakjury reden genoeg om iSense te nomineren. We wonnen onder andere dankzij onze actieve community, bestaande uit duizenden IT-professionals. Zo willen wij iedereen die een passie heeft voor het IT-vak boeien, uitdagen het beste uit zichzelf te halen en met elkaar verbinden. Dit doen wij in samenwerking met onze zusterorganisaties PEAK-IT en Experis Ciber, onder meer door continu onderling specialistische kennis te delen. Tijdens uitgebreide trainingsprogramma’s en inspirerende events brengen we de community samen om zodoende partners, professionals en opdrachtgevers te inspireren en te motiveren.