Doe jezelf niet tekort als het om jouw geluk gaat!

Door: iSense 20-9-2018

Categorieën
:
Career,

"Je kunt als IT'er over alles onderhandelen. Je salaris, een auto en jouw ontwikkeling.
Maar doe je zelf alsjeblieft niet tekort als het om jouw geluk gaat!"

Komt deze boodschap je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen! Dit najaar (in oktober om precies te zijn) vieren wij namelijk ons twintigjarig jubileum. In deze twintig jaar hebben wij ons ingezet voor het vergroten van het succes en geluk van mensen en organisaties. Deze boodschap delen wij graag met alle IT professionals van Nederland. Daarom zijn we op dit moment door heel Nederland te zien én te horen. Niet alleen hangen we langs de meeste snelwegen in het land, maar we zijn ook dagelijks te horen op Radio 538. Je zult ons dus ongetwijfeld een keer tegenkomen!

Jezelf niet tekort doen als het om jouw geluk gaat? Ja! Want juist in deze tijden, waarin de banen voor het oprapen liggen en je mailbox elke week weer vol verzoekjes zit van recruiters, is het belangrijk om te gaan voor wat jou écht gelukkig maakt. Dus niet alleen het beste salaris, een mooie auto of het hoogste opleidingsbudget. Maar juist de zaken die jij persoonlijk belangrijk vindt. Daar gaan wij voor, samen met jou!

In het kader van onze twintigste verjaardag hebben wij IT professionals, die via ons terecht zijn gekomen bij hun droombaan, gevraagd om te vertellen wat hen nu écht gelukkig maakt. Want, wij kunnen wel zeggen dat wij het belangrijk vinden dat jij op de juiste plek zit. Maar dit kunnen onze IT professionals veel beter. Zo deelt Sofia dat ze niet direct zelf had durven solliciteren op de functie die ze nu heeft. En Rob vond het na 10 jaar weer best spannend om te gaan solliciteren, maar met goede begeleiding zit hij nu op de plek waar hij echt gelukkig is.

Benieuwd hoe Sofia toch bij haar droombaan terecht is gekomen en welke rol iSense daarin heeft gespeeld? En waarom is Rob zo blij met hoe de zoektocht naar zijn droombaan is verlopen? Bekijk de verhalen van Sofia, Rob en vele andere professionals op onze homepage.

Bekijk de verhalen